Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak

Stipe Pletikosa potpisao za španjolski Deportivo

Stipe Pletikosa
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
19.12.2015.
u 22:33

Još nedavno smo pisali o ponudi Deportiva, sada je sve i potpisano, a Pletikosa 26. prosinca putuje u La Corunu na liječničke preglede.

Stipe Pletikosa, hrvatski proslavljeni vratar potpisao je ugovor sa šestoplasiranom momčadi prvenstva Španjolske Deportivom iz La Corune.

Još nedavno smo pisali o ponudi Deportiva, sada je sve i potpisano, a Pletikosa 26. prosinca putuje u La Corunu na liječničke preglede. Samo je ta formalnost preostala da ugovor postane pravovaljan.

Pletikosa je potpisao do kraja sezone s opcijom automatskom produženja ugovora ukoliko bude branio na vratima Deportiva na šesnaest utakmica.

Nekadašnji prvi vratar Hrvatske 8. siječnja proslavit će 37. rođendan, a nagađalo se da će, nakon što se krajem prošle sezone vratio iz Rostova, prekinuti aktivnu karijeru. Međutim, Pletikosa je u posljednje vrijeme trenirao, čekao pravu ponudu, koja je ipak stigla.

U međuvremenu je imao kombinacija s LA Galaxyem i Cheleseom, Jose Mourinho želio ga je dovesti kao trećeg vratara, a za Pletikosine usluge (114 nastupa za Hrvatsku) silno je bila zainteresirana Olimpija iz Ljubljane.

>>Stipe Pletikosa odbio Josea Mourinha, ali Deportivo nije!

Komentara 7

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
07:48 20.12.2015.

EUJanez...odlično si konstatirao ....komnetar posve na razini inteligencije Slovenca!!!!!!!!!!!!Bravo uskoro te primamo u Slovenski ogranak Mense!!!!!!!!!!!!!!!!hihihihihihihihih

DU
Deleted user
22:41 19.12.2015.

Bravo Stipe legendo.

DH
dalibor.hren
11:22 20.12.2015.

Ne planira valjda i on na Euro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije