Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI PRVAK PRIVATNO

Stipe: Nakon meča mama prvo pita za suparnika. On je dobro, a i ja sam

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/9
12.09.2016.
u 13:22

– Majka ne gleda moje mečeve, već joj ishod obično netko javi da joj kaže da sam OK

Kao i obično, ni ovu borbu svoga sina majka Stipe Miočića nije gledala uživo. Gospođa Kathy sklonila se iz grada i u Sanduskyju, mjestu udaljenom 100-tinjak kilometara od Clevelanda, sa zebnjom čekala da je netko nazove i priopći ishod borbe.

Tamo na obalama jezera Erie zabrinutoj majci minute su prolazile sporo pa je tako bilo i uoči ove borbe kada je Stipe kazao:

Trebala sam mu u Brazilu

– Majka ne gleda moje mečeve, već joj ishod obično netko javi da joj kaže da sam OK. Tek onda ona zove mene i obično pita u kakvom je stanju moj protivnik. A ja joj tada obično velim: “U redu je on, a i tvoj sin također.”

Zašto majka ne voli gledati tako uspješna sina dok zarađuje novac, objasnio je Stipin očuh Steve, inače vlasnik servisa za iznajmljivanje limuzina:

– Kathy ne može gledati da netko tuče njena sina, pa čak ni da njen sin tuče nekog drugog.

No zato njegova supruga Ryan Marie s tim nema problema. Kao školovana medicinska sestra ona je uz svog dragog i u tim opakim trenucima. Poput pripadnice kakvog ratnog saniteta.

– Posebno je bilo važno da sam bila uz njega kad se borio za naslov u Brazilu jer tamo su u bolnicama drugačiji standardi od nama poznatih. Ja borbu gledam kroz drugačije naočale, analiziram svaki udarac koji je primio.

Ryan Marie i Stipe počeli su hodati negdje u vrijeme Miočićeve treće borbe u UFC-u, prije nešto više od četiri godine.

– Sjećam se da mu je ruka nakon te borbe bila savijena kao da je slomljena. Kada njegove borbe postanu jako nasilne i krvave, tada podsjetim samu sebe da je to ono što je Stipe izabrao – izjavila je novopečena gospođa Miočić.

Kad su on i Ryan počeli hodati, Stipe je živio kod svog hrvačkog trenera Stevea Kinasa. Imao je sobu u njegovu ljetnikovcu s vrećastom foteljom, madracem i sustavom za videoigre.

– Što drugo možete očekivati od samca? Čak i sada kada zarađuje lijep novac, on bi tako živio da nije našao djevojku – našalila se Ryan sretna što je za partnera pronašla tako sjajna tipa.

Jer, Stipe je fini clevelandski momak koji bi za bližnje, pa i prijatelje, sve učinio, ali se i dobro tuče.

– Ja sam vam poprilično običan čovjek... koji tuče druge ljude. Ali samo u kavezu.

Priznao je Stipe da je u danima prije borbe bio nervozan.

– To je pozitivna nervoza jer, ako u kavez uđeš presamouvjeren, onda si u problemu.

Neposredno prije borbe Stipe je doživio veliki šok jer je njegova talijanskog mastifa Prima pokupio kamion. Srećom za Stipu i Prima, u ovoj se priči može reći “kakav vlasnik, takav i pas” pa je i pas preživio svoj nokdaun.

Kao članovi obitelji

– Vidjevši klince s druge strane ulice, Primo je potrčao k njima i podletio pod kamion koji ga je vukao pet metara. Nakon toga digao se kao da ništa nije bilo.

Baš kao i njegov veliki prijatelj i borilački uzor Mirko Filipović, i Stipe Miočić veliki je ljubitelj pasa i doživljava ih kao članove obitelji. A kad je već tako, onda je nedavno oba svoja psa odjenuo u majice s kockicama jer, ako se gazda osjeća Hrvatom, red je da tako bude i s njegovim psima.

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:08 12.09.2016.

Stipe već si postao legenda!Hvala ti!

AS
ante_slavonac
14:09 12.09.2016.

Stipe svaka čast,jedino sam zahebo ocjenu,dao jedinicu,nenamjerno.Sretno u budućem životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije