Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC spektakl

Miočić poručio Ngannou: Neću biti glup, radit ću stvari zbog kojih ti neće biti ugodno

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Fightsite
1/9
14.12.2017.
u 09:28

Meč u kojem će Stipe pokušati po treći puta zaredom obraniti teškašku titulu i tako se upisati u povijest kao prvi kojem je to uspjelo, čeka nas već 20. siječnja u glavnoj borbi UFC 220 priredbe

Stipe Miočić gostovao je u podcastu Joea Rogana. Aktualni UFC-ov prvak i najpopularniji komentator promocije porazgovarali su o brojnim temama, a glavna je bila Miočićev okršaj s Francisom Ngannouom.

Meč u kojem će Stipe pokušati po treći puta zaredom obraniti teškašku titulu i tako se upisati u povijest kao prvi kojem je to uspjelo, čeka nas već 20. siječnja u glavnoj borbi UFC 220 priredbe, piše Fightsite.

Stipe Miočić i Francis Ngannou
1/8

- Svaki protivnik je drugačiji i svaka borba je različita. Svi se čude njegovoj udaračkoj snazi. No slušajte, postoji puno likova koji udaraju jako. Neupitno je i da on udara jako, ali ja neću biti glup i postaviti se u poziciju da budem pogođen. Radit ću stvari zbog kojih mu neće biti ugodno. Činit ću ono što želim, nemam namjeru sjediti i dozvoljavati mu da radi što hoće - jasan je bio prvak u komentiranju svog idućeg izazivača.

Stipe priznaje da Ngannou napreduju iz borbe u borbu, a usput je prokomentirao i njegov posljednji nastup u kojem je brutalno nokautirao Alistaira Overeema. Prvak u ovoj priči ističe da je to ipak bio jedan drugačiji Overeem od onog s kojim se on borio u rujnu prošle godine.

- Mislim da je Overeem bio malo neoprezan i time se izložio. Kada sam se ja borio s njim, onda je bio puno više tradicionalan, kretao se naokolo, trčao, ali i držao distancu. Onda je pokušao onaj kick i ja sam ga ugrabio i srušio na pod. Nisam pogledao cijelu borbu između njega i Ngannoua, ali vidio sam da je bacao divlje udarce, a to nije radio protiv mene.

Izdvojimo još i jednu jasnu poruku svima koji pokušavaju preuzeti Miočićev tron:

- Mislim da je on sjajan borac. Definitivno daje sve od sebe i udara jako, ali na njegovu žalost ništa se neće promijeniti. Ja ću ponovno odšetati s pojasom oko struka. Uzbuđen sam zbog njega. On će dobiti priliku napasti titulu, ali sve dok sam ja ovdje, nitko drugi neće biti prvak - poručio je Stipe.

Komentara 4

Avatar southman
southman
10:56 14.12.2017.

Stipina najveća " snaga " pred ostalima je činjenica da je u glavi pametniji od svih ostalih.

KA
KarlMoriarty
14:28 14.12.2017.

To Stipe, to je pravi pristup!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije