Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

I Miočić je pomagao dječaku koji je rasplakao Ameriku. Zar je sve to prijevara?!

Miočić
Foto: Fightsite
12.12.2017.
u 12:07

Poznati Bellatorov kick-bokser Joe Schilling tvrdi da je riječ o prijevari i da su svi oni koji su uplatili novac na račun ovog dječaka zapravo žrtve besramne obmane.

Emotivni video mladog Keatona Jonesa u kojem priča kao žrtva sveprisutnijeg '‘bullyinga'’ u vrlo je kratkom roku postao viralan. Pomoć i poruke podrške pristižu mu sa svih strana, a posebno se ističu one koje dolaze iz MMA zajednice, uključujući i našeg teškaškog prvaka Stipu Miočića, prenosi Fightsite.

Nažalost, poznati Bellatorov kick-bokser Joe Schilling tvrdi da se radi o prevari i da su svi oni koji su uplatili novac na račun ovog dječaka, zapravo žrtve besramne prevare. A navodno je u nekoliko dana na račun koji je posebno otvoren u tu svrhu stiglo gotovo 60 tisuća dolara.

Schilling je, naime, stupio u kontakt s dječakom i njegovom majkom kako bi Keatona odveo na Bellatorovu priredbu te kako bi ga upoznao s borcima i malo razveselio. No, njegova majka takvu je mogućnost odbila te je htjela isključivo – novac! Dvije strane krenule su raspravljati porukama koje je Schilling također objelodanio. U jednoj od poruka Keatonova majka služi se i rasističkim izrazima, što je posebno razljutilo Bellatorovog kick-boksača.

“Dobro dobro, svi znate da mrzim rasizam. Pogledajte što osoba koja tvrdi da je Keatonova majka ima reći. Ovo može biti i lažan profil, možda se pretvara da je njegova mama. Ali to je osoba koja skuplja dobrovoljne priloge i treba je prokazati”, stoji u Schillingovoj poruci.

Isti borac snimio je i video u kojem upozorava na prijevaru.

I poznati TMZ osvrnuo se na moguću prijevaru koja se skriva iza mladog Keatona Jonesa. Prvi račun otvoren na GoFundMe servisu pod nazivom “Stanite uz Keatona” više ne prima donacije nakon što su stopirane daljnje uplate, a na računu je prikupljeno gotovo 60 tisuća dolara.

Vrlo brzo otvoren je i drugi račun koji sakuplja sredstva za Keatonov božićni dar, ali je, kako javlja TMZ i taj račun zatvoren od GoFundMe servisa jer se sumnja na prijevaru.

Komentara 6

SX
sudbina x
13:39 12.12.2017.

I ja sam odmah pomislio na prijevaru...Bilo mi je neobično kako majka može svoje pretučeno dijete tako smireno ispitivati kao policajka a on je sipao mudrosti kao odrastao čovjek što me uvjerilo da je sve dobro izrežirano...

IL
ilijan
15:03 12.12.2017.

Treba to ispitati i ako se radi o prevari, primjereno kazniti i novac uplatiti u dobrotvorene svrhe.

BS
@bserver
12:42 12.12.2017.

prevaru.. misli se na prijevaru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije