Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština nogometnog saveza Županije Splitsko-dalmatinske

Štimac: Splitovci su izdajnici, nemaju morala, časti i dostojanstva

Igor Štimac (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
15.02.2011.
u 19:11

Marković je morao po HNS-ovim propisima sazvati sjednicu, ali od ovakvog vodstva HNS-a ne očekujemo sazivanje Skupštine, jer znaju da idu u poraz, rekao je Štimac

Nogometna Dalmacija još jednom je pokazala zajedništvo. Nakon sjednica nogometnog Saveza županije Dubrovačko-neretvanske, i na sjednici Skupštine Splitsko-dalmatinske, održanoj u kino sali stadiona na Poljudu, bili su predstavnici svih saveza iz Dalmacije, a tako će biti i na skupovima u Zadru i Šibeniku. Igor Štimac, kojeg je splitski savez kandidirao za predsjednika HNS-a, na sjednici je oslovljavan "budući predsjedniče HNS-a", a uoči nedjeljne Izvanredne Skupštine HNS-a, referirao je skupštinarima o tekućim zbivanjima. Na sjednici je bilo 47 od 54 delegata.

  • - Preko medija upoznati se s većinom zbivanja, s tim jednim glasom, koji je presudio pobjednika. To je bilo pravno nasilje. Marković je morao po HNS-ovim propisima sazvati sjednicu, ali od ovakvog vodstva HNS-a ne očekujemo sazivanje Skupštine, jer znaju da idu u poraz. Od njih ne očekujemo ni sazivanje redovne Skupštine koja bi trebala usvojiti financijska izvješća, jer su svjesni da su pobjedu ostvarili nelegitimnim putem. Znaju da je sve ovo samo početak njihovog kraja. Suprotna strana je uporno željela plasirati tezu da se radi o borbi između Hajduka i Dinama, sjevera i juga. To je laž, lažete gospodo. Nije Vukovar na jugu, nije Sisak na jugu, nije Varaždin na jugu, a ni Zagrebačka županija. A svi oni su, između ostalih, dali podršku našem programu. Ne želimo dijeljenje, razdvajanje. Borit ću se za moderan savez, ostat ću hrabar bez obzira na sve ono što se događalo posljednjih mjeseci i izdržati do kraja – između ostalog kazao je Štimac.

  • Na sjednici nije bilo predstavnika Splita, koji su se u predsjedničkoj kampanji priklonili Vlatku Markoviću, ali bili su spominjani.

  • - Među nama je bilo izdajnika, koji su se iz samo sebi znanih razloga okrenuli i dali podršku Markoviću. Direktno govorim o gospodi iz Splita, gospodi koja nema morala, časti i dostojanstva. Mogli su nam reći, makar u četiri oka, što smjeraju, a ne ovako okrenuti leđa, sve nas zajedno izdati – kazao je Štimac.

  • Na sjednici su izabrani i delegati koji će u Skupštini zamijeniti Igora Štimca i Pašku Viđaka. Naravno, Štimac najprije treba postati predsjednik HNS-a, a u njegovom Izvršnom odboru bit će Viđak. Kako županija koja daje predsjednika ima pravo i na trećeg člana Skupštine, onda su zastupnici izabrali trojicu. Dakle, izabrani su Josip Grbić (Hajduk), Stipe Doljanin (Hrvace) i Mate Smodlaka (Dugopolje).

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
19:35 15.02.2011.

Hehehe...igore tovare jedan...znaci ko god nije stobom on je izdajnik i bez casti, morala i dostojanstva!?A ja bas imam suprotno misljenje !

DU
dubrovnik2011
19:38 15.02.2011.

rece moralna vertikala ne samo hrvatskog drustva,nego citave nase galaksije.ovolika mjera samoreklame nije videna nikad nigdje,definitivno.on se vec 2 mjeseca prepire sam sa sobom po svim mogucim medijima,misleci valjda da ce,ako neke stvari ponovi dovoljan broj outa,one postati istinite.mogli ste izabrati i cetvrtog clana skupstine jer cete i statut mijenjat,a onda ce stimac krenuti u izmjene ustava.ovo je postalo presmijesno

GO
Gost
19:24 15.02.2011.

odakle novas za tu silnu propagandu po novinama, već mi je dosta te njegove kriminalne njuške koja izviruje iz svakog ugla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije