Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Stigli najnoviji kadrovi s osječkog Pampasa, bit će to pravi 'bombon' od stadiona

Bijelo-plava birtija
26.08.2022.
u 12:12

Osječani će dobiti najmoderniji stadion u Hrvatskoj i to bez atletske staze, sličan onakav kakvi su diljem Engleske.

Osijek se priprema za veliki derbi na Gradskom vrtu protiv Hajduka, a biti će po svemu sudeći i posljednji ogled protiv Splićana na starom stadionu. 

Poznata Facebook grupa Bijelo-plava birtija koja prati događanja oko Osijeka, podijelila je najnovije kadrove s osječkog Pampasa. Novi dom bijelo-plavih će primati 13 tisuća navijača, imat će četiri natkrivene tribine te četiri zvjezdice prema UEFA-inim kriterijima. Postavljanje sjedalica je krenulo nedavno...

Osim glavnog terena, biti će dostupno i šest pomoćnih na kojima će trenirati seniorski pogon te mlađi uzrasti iz škole nogometa slavonskog prvoligaša. Navijači će imati i razne ugostiteljske ponude, unutar stadiona napravit će se i fan shop. 

Pampas je trebao biti zgotovljen do kraja 2020. godine, ali zbog raznoraznih problema, otvorenje će se dogodili u proljetnom dijelu HNL-a iduće godine. 

Ajmo cijeli stadion.. 😄

Objavljuje Bijelo-plava birtijaPetak, 26. kolovoza 2022. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 2

UJ
ujna
12:58 26.08.2022.

Inati se Slavonijo!!!!

LA
lajh1985
17:48 26.08.2022.

Dok ovi to zavrse Osijek ce igrat 2 ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije