Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Steven Gerrard tri godine trener Glasgow Rangersa

Steven Gerrard
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
04.05.2018.
u 14:05

Gerrard će imati težak zadatak u Rangersima, klubu koji je osvojio 54 naslova prvaka Škotske, a sada se bori s financijskim problemima

Bivši veznjak Liverpoola i engleske reprezentacije Steven Gerrard novi je trener škotskog prvoligaša Rangersa, javlja u petak Sky Sports.

Bivši kapetan engleske reprezentacije, koji je trenirao mladu momčad Liverpoola nakon što je otišao u igračku mirovinu prije dvije godine, pristao je na trogodišnji ugovor  i na klupi Rangersa će zamijeniti Graema Murtyja, dodaje Sky Sports pozivajući se na dobro obaviještene izvore. 

Gerrard će imati težak zadatak u Rangersima, klubu koji je osvojio 54 naslova prvaka Škotske, a sada se bori s financijskim problemima i nalazi se na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 13 bodova zaostatka za vodećim Celticom.

Osim toga, najveći suparnik u škotskom prvenstvu bit će mu trener Celtica i njegov bivši trener u Liverpoolu Brendan Rodgers.

Komentara 1

BO
bojnik
16:39 05.05.2018.

Steve, kuda medju protestante??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije