Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik Clippersa

Sterling: Što je Magic Johnson napravio u životu? Dobio je AIDS

Donald Sterling
Reuters (Ilustracija)
13.05.2014.
u 13:47

- Kakav to muškarac ima spolni odnos sa svakom curom i zarazi se HIV-om? Je li on netko koga bi trebali poštovati i govoriti našoj djeci o njemu

Vlasnik LA Clippersa Donald Sterling nedavno je privukao pozornost na sebe svojim rasističkim ispadima. Svojoj djevojci rekao je da ne dovodi crnce na utakmicu, a zbog toga je dobio doživotni izgon iz NBA lige. No, Sterling se i dalje ne želi smiriti, sad je napao legendarnog Magica Johnsona, svog velikog kritičara.

- Što je veliki Magic Johnson napravio u životu? Što je napravio? On ima AIDS! Glumi sveca, a spavao je sa svakom curom u svakom gradu u Americi i dobio je AIDS. A kad je to dobio, ja sam se otišao pomoliti za njega, molio sam se da bude dobro. Nisam ga kritizirao, a mogao sam. Je li on uzor djeci?, pita se Sterling i dodaje:

- Kakav to muškarac ima spolni odnos sa svakom curom i zarazi se HIV-om? Je li on netko koga bi trebali poštovati i govoriti našoj djeci o njemu. Mislim da se treba sramiti sebe!

>>Sterlingu doživotni izgon i kazna od 2,5 milijuna dolara

Komentara 1

BO
bojnik
19:27 15.05.2014.

Tocno, treba ga se sramiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije