Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JE BILO BOLNO

Srpski vratar pretrpio stravičnu ozljedu: Sablasni krici odjekivali stadionom, a onda je nastao muk

Screenshot: Twitter
09.02.2024.
u 22:06

Izgledalo je bezazleno, ali nakon pada na tlo čovjek je počeo vrištati od bolova. Liječnici su munjevitom brzinom uletjeli na travnjak

Na derbiju 19. kola nogometnog prvenstva Slovačke dogodio se strašan, baš šokantan trenutak. Naime, u 59. minuti utakmice između Žiline i Slovana iz Bratislave na tlo je pao Milan Borjan. Vratar gostiju, nekadašnji čuvar mreže i kapetan Crvene zvezde pretrpio je jako tešku ozljedu. 

Upoznali smo Borjana, to je onaj mladić koji je svojedobno nešto pričao o Srbiji, Krajini, Kninu i tako dalje... Pa smo ga onda vidjeli na djelu protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je, u dresu kanadske nacionalne vrste, čiji je i danas vratar, primio četiri komada u skupini. No, ovo nadilazi sport, geopolitiku i sve slično.

Borjan je dakle, u 59. minuti imao slobodan udarac kojeg je trebalo braniti. Ništa naročito, loptu je lagano pokupio u zraku, a onda - pao na tlo. 

Počeo se previjati u bolovima. Vrištao je, a potom je za nogu uhvatio svog suigrača kako bi ga dozvao da mu pomogne u teškoj situaciji. Na sreću, glavni sudac utakmice brzo je prekinuo dvoboj kako bi dopustio liječnicima da uđu na teren.

Liječnici su donijeli nosila, a Borjan se odjednom ustao, nije htio izlaziti uz pomoć tog pomagala. No, nakon par trenutaka opet je pao na zemlju. Nosila su ipak morala biti upotrebljena. Dok je Borjan urlao od bolova, na stadionu je ubrzo nastao muk.

Još uvijek nije poznato kakvo je točno Borjanovo zdravstveno stanje, no ako je suditi po kricima koji su se čuli i u TV-prijenosu utakmice, valja posumnjati na teži oblik ozljede.

Inače, u derbiju je Slovan dobio s 4:0 i tako se odvojio na okruglih 10 bodova prednosti ispred drugoplasirane Žiline.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije