Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE

Srpski menadžer: Zdravka Mamića sam pitao trebam li kleknuti pred njim

Zdravko Mamić uživa u šetnji Sarajevom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
30.03.2021.
u 18:38

- Newcastle je ponudio pet-šest milijuna eura za Jakića. Marseille je nudio osam milijuna eura za Majera, odbijeno je. Lille je davao 10 milijuna za Livakovića. Oršić sedam-osam, Petković 11-12 milijuna, sve je odbijeno...

Dušan Petković (46), bivši nogometaš i reprezentativac tadašnje Srbije i Crne Gore, a danas nogometni menadžer, progovorio je o transferima koje je Dinamo radio posljednjih godina.

- Uzmite u obzir prodaju Danija Olma, koji je iz naše agencije. On je prodan za 39 milijuna eura u Leipzig. S obzirom na to kako se snašao i kako igra, uslijedila je prodaja Gvardiola za 16 milijuna eura. Činjenica da je Dinamo za dva igrača dobio 55 milijuna eura je pokazatelj svima s prostora bivše države kako treba raditi - rekao je Petković za Novu.rs.

Smatra da je Dinamo daleko ispred Crvene zvezde i Partizana.

- Pogledajte kakve sve ponude Dinamo može odbiti. Newcastle je ponudio pet-šest milijuna eura za Jakića. Marseille je nudio osam milijuna eura za Majera, odbijeno je. Lille je davao 10 milijuna za Livakovića. Oršić sedam-osam, Petković 11-12 milijuna, sve je odbijeno... Ispod 10 ili 15 milijuna više ne možete ni doći - dodao je Petković.

Kaže da je Lucasa Hernandeza i Saula Nigueza svojedobno nudio Zdravku Mamiću koji je to odbio rekavši da to nisu igrači za Dinamo. No, zato je Petković u Dinamo doveo Danija Olma.

- Pitao sam Zdravka trebam li kleknuti pred njega kako mi ne bi okrenuo leđa. Odgovorio mi je da ne trebam i da je to posao koji treba što prije završiti - rekao je Petković koji kaže da je Olma bilo jako teško nagovoriti da dođe u Dinamo.

>> Pogledajte video o novom rekorderu Luki Modriću

Ključne riječi

Komentara 2

ČA
Čaky
00:53 31.03.2021.

Pitaj brata Srbina

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
21:08 30.03.2021.

Na Olmu se i vidjelo da jedva čeka da ode iz Dinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije