Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ODLIKAŠE

Đoković kupio 'raj na zemlji' za gotovo 50 milijuna kuna: Pogledajte kako izgleda

REUTERS
29.03.2021.
u 16:58

Čitavo imanje koje je sad u njegovu vlasništvu prostire se na oko 3500 četvornih metara.

Novak Đoković preselio je u španjolsku Marbellu, gdje je kupio kuću vrijednu 6,4 milijuna eura (48 milijuna kuna). Time je ujedno rekao zbogom Monte Carlu, u kojem je živio posljednjih deset godina.

Čitavo imanje koje je sad u njegovu vlasništvu prostire se na oko 3500 četvornih metara. A nova kuća ima baš sve, bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more...

Fotografije Đokovićeva novog doma možete pogledati OVDJE.

Komentara 10

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:15 29.03.2021.

Preselio, kupio,... pa čovjek ima 10-12 takvih nekretnina po cijelom svijetu. To više ni nije vijest. Zarađuje novce koje ulaže na taj način jer bi mu (u Europi) svaka banka na kraju godine uzela 0.75% negativne kamate (!), odnosno naplatili bi mu da kod njih drži novac...

GA
GandalfovBrat
18:34 29.03.2021.

pošteno je zaradio, nek kupuje što hoće i gdje hoće

DU
Deleted user
17:41 29.03.2021.

Blago njemu i porodici. I kuća i okoliš i položaj i pogled...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije