Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop nasilju!

Središnji državni ured za šport i HOO osudili napad na Dinamova trenera

Mario Cvitanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
21.09.2017.
u 16:33

Zlatko Mateša i Josip Čop najoštrije su osudili huliganski napad na trenera nogometaša Dinama Marija Cvitanovića

Središnji državni ured za šport i državna tajnica Janica Kostelić, ogorčeni napadom na trenera nogometaša Dinama Marija Cvitanovića, najoštrije osuđuju bilo kakav oblik nasilja u sportskom, ali i u bilo kojem drugom području života, ne ulazeći u motive iz kojih je počinjeno.

Iz SDUS-a su dodali kako osuđuju i svaki oblik govora mržnje, netrpeljivosti te vulgarnog izražavanja i ponašanja te apeliraju na sve dionike našeg društva da svi zajedno učinimo sve što je u mogućnosti svakoga ponaosob kako takav oblik ponašanja više ne bi bio dio naše svakodnevice.

Hrvatski olimpijski odbor i njegovi čelnici Zlatko Mateša i Josip Čop najoštrije su osudili huliganski napad na trenera nogometaša Dinama Marija Cvitanovića koji se dogodio u srijedu pred njegovim stanom nakon povratka s utakmice Hrvatskog kupa koju je Dinamo igrao u Imbriovcu.

Mario Cvitanović
1/19

"Ovaj bezumni čin, inače nastavak niza napada na hrvatske sportske djelatnike, ozbiljno zabrinjava hrvatsku olimpijsku obitelj koja traži od institucija Republike Hrvatske da učine sve što je potrebno kako bi se ne samo sportaši i sportski djelatnici, nego i svi ostali građani osjećali sigurnima. Hrvatski olimpijski odbor ustrajat će na ovom zahtjevu u svim oblicima svojeg djelovanja", objavio je HOO.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:47 21.09.2017.

Kad će VL osuditi ovaj napad?

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
17:10 21.09.2017.

Medijski linč yugonostalgičara se nastavlja. Čekam da istrči yusipović da zaštiti nasilnike, potencijalne ubojice. Čekam da nam medije objasne kako se neki mafijaški obračun u pitanju. Evo prijedloga za naše antife, Cvitanović je naručio atentat na Mamića, Mamić poslao "ao " svoje "dečke" da premlate Cvitanovića. Jedan od njih je nosio dres od Soudanija i uzvikao Allah Akbar. Priča kao stvorena za kumrovečke maloumnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije