Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Srbija opet bolja od Hrvatske: Cure odlično krenule pa ostale bez snage

Ženska vaterpolo reprezentacija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
13.01.2016.
u 18:20

Naše cure iduću će utakmicu igrati protiv Italije, u petak u 11 sati.

Hrvatska ženska vaterpolo reprezentacija izgubila je i drugu utakmicu na Europskom prvenstvu u Beogradu. Naše su vaterpolistice u Kombank Areni poražene od Srbije sa 8:4.

Nakon što su vaterpolisti u prvom kolu izgubili od Srba, sada su od domaćina turnira poražene i cure. No, za razliku od prve utakmice, kada su izgubile s čak 29:3, danas su puno bolje izgledale. Držale su se odlično prvo poluvrijeme, ali su u nastavku ostale bez snage.

Naše cure odlično su otvorile utakmicu, dva je pogotka zabila Miljković, a jedan Balić pa smo nakon prve četvrtine vodili sa 3:1.

Na poluvrijeme se otišlo neriješenim rezultatom (3:3), da bi u nastavku Srpkinje prvi put povele, dok su naše reprezentativke u tim trenucima bile gotovo 15 minuta bez pogotka. "Sušu" je prekinula Ivana Butić, što je bio naš jedini pogodak u drugom dijelu.

Domaća je momčad u posljednju dionicu ušla s dva gola prednosti (6:4), a četiri minute prije kraja Rudić je zabila za tri gola prednosti Srbije (7:4) i tu je priči bio kraj. U reprezentaciji Srbije Vuković je bila najbolja s četiri postignuta pogotka.

Naše cure iduću će utakmicu igrati protiv Italije, u petak u 11 sati.

>> Španjolska očitala Hrvatskoj lekciju i pobijedila s nevjerojatnih 29:3!

Komentara 21

ST
stopostohrvat.
21:28 13.01.2016.

Nema veze tko je pobijedio mi ili nama Bratska Srbija. Jer uistinu nema slicnijeg nroda od nas Hrvata i nase brace Srba. Djeca nam se zajedno druze, toliko mijesanih brakova, na zapadu smo najveci prijatelji, isto pricamo, istom se Boguu molimo i istu Bibliju od davnina citamo. Ne moze nam nikad jedan Turcin ili Arapin koji bi rodjenu kcer na licu mjesta zaklao ako bi mu spomenula brak sa jednim Hriscanskim cistim Hrvatom, biti bolji prijatelj od Srbina. A dosta je bilo malo i nasih Hrvatskih politicara , koji svakodnevno samo radi svojih privatnih interesa prebacuju neke kritike prema susjednoj Srbiji. I to sve samo radi svojih izbornih interesa. Rat je gotov i vise nikada se nece povesti izmedju Hrvata i Srba. Nikad vise budite sigurni. Cijeli svijet strepi od tog Islama koji se preko noci siri kao magla. Sve komande dolaze od njihovih Saudiskih Kraljeva. Cilj je unistiti Hriscansku Evropu, ljude u robove, zene javnona trgovima kako izjavljuju uprljati i zavijoriti svoju crnu smrdljivu zastavu cijelom Evropom. Zivi bili pa vidjeli kakvi problemi dolaze sa njima kada Evropska Unija za najkas ije 3do 5 god propadne a tako se i Nato raspadne. Jedini spas ce nam biti a i sada je jacina i moc Rusije i ruske pomocii. Jer koliko nas voli to je samo zbog sopstvenih interesa da bih njima Amerima bilo bolje a nama da se zamazu oci. Poz od stopostohrvata.

JO
jooovic
18:49 13.01.2016.

Pa dobro je,manje su se izblamirale od muskaraca. Tuga,biju nas Srbi u svakom sportu

DE
dejanmilosevic011
19:48 13.01.2016.

joovic, pa nije to tako strasno, vec ste se navikli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije