100 15°C
  • EroK:

    Policiji su poznati plačenici neprijatelja za izazivanje incidenata, neka ih uhiti i zatvori za 3 dana prije utakmice, za vrijeme utakmice i dan nakon utakmice. Jedni te isti huligani za novac, rade neugodnosti na svim utakmicama. Vrijeme je da se ... prikaži još!se zaustave i pošteno kazne zatvorom i novčano. Novčano neka plate 30-to dnevno zatvorsko uzdržavanje.

  • sokac sa drave:

    mado-zasto da se igra u Splitu gdje nisu pozeljni ako u prvih jedanaest nema osam hajdukovaca.Odnosi se netrebaju nista poboljsavati ima u hrvatskoj dosta gradova gdje se moze igrati uz 100% podrsku navijaca.Inace je zalosno da nam imputiras krah drzave ... prikaži još! zbog Mamica,Sukera i Sirica.Neznam gdje zivis ali si prespavao najveci uspjeh naseg nogometa drugo mjesto na svijetu u rusiji.Hvala Sukeru i Mamicu sto su nam podarili taj uspjeh i digli nam nacionalni ponos u nebesa.A nu.

  • SveJeUzalud:

    .....policija povodom ovog susreta....ima sigurnosnu vježbu koja je najvažnija zadaća...pokazno zanimanje....a torcida će napraviti što je naumila.....htjeli ne htjeli....

Još iz rubrike Sport

Brekalo
REAKCIJE IGRAČA

Hrvatska oštećena protiv Walesa?! Vatreni poručio: Kod njihovog gola je bio prekršaj

Wales - Hrvatska
Podjela bodova

Donosimo reakcije britanskih medija nakon žestokog okršaja u Cardiffu

Luka Modrić
UZ POMOĆ LIJEČNIKA

Hrvatski navijači zanijemili: Luka Modrić se ozlijedio, jedva uspio napustiti teren

2