Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ MOZART

Španjolski mediji pišu hvalospjeve o Modriću, pogledajte što kažu

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-REAL MADRID VS MONCHENGLADBACH
Edward F. Peters/XINHUA/PIXSELL
10.12.2020.
u 09:45

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu s punom minutažom, pogodio vratnicu te zabio sjajan pogodak koji je poništen zbog ranijeg zaleđa u akciji. Osim toga, sjajno je dirigirao utakmicom

Ušestom, posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, Real Madrid nadigrao je i pobijedio kod kuće Borussiju Mönchengladbach 2:0 i izborio plasman u osminu finale Lige prvaka, i to s prve pozicije u skupini.

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu s punom minutažom, pogodio vratnicu te zabio sjajan pogodak koji je poništen zbog ranijeg zaleđa u akciji. Osim toga, sjajno je dirigirao utakmicom.

Zbog svega toga oduševio je španjolske kolege koji su mu dali visoku ocijenu njegovog nastupa.

- Svi klinci žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide prvo poluvrijeme poput onog koje je odigrao hrvatski čarobnjak i predomisle se. Predstava organizacije, mozga, distribucije, prisustva... predstava nogometa. Golman Sommer i vratnica oduzeli su mu jedan gol, Varaneovo zaleđe drugi, ali nije ni važno. Ovog tjedna 89 posto naših čitatelja podržalo je novi ugovor za njega. Ako ih pitate večeras, bilo bi ih 100 posto. 10/10 - piše AS.

Dvostruki strijelac Karim Benzema, kao i asistent Lucas Vasquez i Lukin kolega iz veznog reda, Toni Kroos, dobili su ocjenu devet. 

Ključne riječi

Komentara 3

AS
ante_slavonac
10:29 10.12.2020.

bravo Luka

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:45 10.12.2020.

Luka među 30 igrača s najdužim stažem u povijesti Reala... 4 Lige prvaka, 4 svjetska klupska prvenstva, 3 superkupa... Svjetski doprvak... Ballon d'Or, FIFA World Cup Golden Ball, The Best FIFA Men's Player, UEFA Men's Player of the Year, Athletee of the Year i još puno toga... vidi se da dečko ne zna...

DU
Dudek
16:20 10.12.2020.

Gdje s su naši i vaši pametnjakovići u SABORU? Oni obični Kleptomani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije