Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Benzema i Modrić predvodili Real do prvog mjesta, Šahtar i Inter ispali iz Lige prvaka

Luka Modrić
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
09.12.2020.
u 22:45

Luka Modrić odigrao je vrlo dobru utakmicu s punom minutažom, pogodio vratnicu te zabio sjajan pogodak koji je poništen zbog ranijeg zaleđa u akciji. Osim toga, sjajno je dirigirao utakmicom.

U šestom, posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, Real Madrid nadigrao je i pobijedio kod kuće Borussiju Mönchengladbach 2:0 i izborio plasman u osminu finale Lige prvaka, i to s prve pozicije u skupini.

S posjedom lopte od 60 posto Real je utakmicu držao pod kontrolom od početka do kraja. Dvije lopte u mreži, dvije stative, jedna greda, nekoliko sjajnih obrana gostujućeg vratara Yanna Sommera, gotovo 20 udaraca prema golu

Tako to izgleda na jednom mjestu i zapravo je najneobičnije to što Realova pobjeda nije bila i rezultatski uvjerljivija. Realovi golovi bili su gotovo identični.

U devetoj minuti Karim Benzema sjajno je pogodio glavom za 1:0 nakon ubačaja Lucasa Vasqueza s desne strane. Istu stvar, iz nešto lakše situacije, učinio je i dvadesetak minuta kasnije za 2:0 nakon ubačaja Rodryga s desne strane.

Od sezone 2016./2017. Benzema je u Ligi prvaka postigao 10 golova glavom, više od bilo kojeg drugog igrača. Također, bio mu je ovo i 69. gol u Ligi prvaka te je sada peti najbolji strijelac u povijesti natjecanja.

Najbolju priliku za ‘Gladbach propustio je u 25. minuti Alassane Plea kada je izašao sam pred Realova vrata i to je bilo više-manje sve što smo od gostujuće momčadi vidjeli u Madridu. Hajde, još je imao jednu polupriliku u drugom dijelu.

Luka Modrić odigrao je vrlo dobru utakmicu s punom minutažom, pogodio vratnicu te zabio sjajan pogodak koji je poništen zbog ranijeg zaleđa u akciji. Osim toga, sjajno je dirigirao utakmicom.

Iako potpuno nadigrana večeras, Borussia Mönchengladbach će zajedno s Realom svejedno dalje. U Milanu su Inter i Šahtar odigrali 0:0, što je Gladbach na kraju ostavilo na drugom mjestu

Komentara 13

DI
Dinamenavek
23:28 09.12.2020.

Lukadol lijek za orjunu.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:45 09.12.2020.

Luka legenda!Šteta za zaleđe!

DU
Deleted user
01:15 10.12.2020.

Ne priznaje godine , jednostavno motor Reala bez njega bi Real-a mogla i Dinamija dobit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije