Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKETA PROTIV LUKE

Prije dvoboja na terenu: Nije bitno što Luki piše u putovnici, vidi se koliko je važan

Rakitić Modrić
nph/NordPhoto/PIXSELL
05.12.2020.
u 12:05

"Sigurno je da ćemo porazgovarati prije utakmice, Luka je moj veliki prijatelj. Želim mu sve najbolje i on to zna, svjestan je podrške koju ima u Sevilli", rekao je Rakitić

Pred nama je zabavan nogometni vikend, a poslastica za mnoge ljubitelje nogometa bit će dvoboj Seville i Real Madrida danas od 16 sati i 15 minuta. Pogotovo će biti poslastica za hrvatske obožavatelje nogometa jer će moći svjedočiti dvoboju hrvatskih virtuoza u sredini terena, Ivana Rakitića i Luke Modrića.

Kao što je bilo i očekivano, Rakitić je dobio pitanje i o susretu s bivšim reprezentativnim suigračem protiv kojeg će, kao što je to radio i u El Clasicu, voditi veliku bitku..

"Ako dobro poznajete Luku, onda vas ne bi trebalo iznenaditi to kako sada igra. On je jedan od malo igrača koji mogu promijeniti cijelu ekipu kad se pojave na terenu, sposoban je napraviti da drugi budu bolji. Svi vide koliko je važan. Nije bitno što piše u njegovoj putovnici, nije bitan datum. Nadam se da protiv nas neće imati tako dobru utakmicu", rekao je veznjak Seville, te dodao:

"Sigurno je da ćemo porazgovarati prije utakmice, Luka je moj veliki prijatelj. Želim mu sve najbolje i on to zna, svjestan je podrške koju ima u Sevilli."

Sevilla ne ulazi u veliki okršaj s Realom u dobrom ozračju. Visok 4:0 poraz od Chelseaja je, unatoč tome što je Sevilla već osigurala prolaz u osminu finala Lige prvaka, bio silno demotivirajuć i toga je svjestan i Rakitić.

"Izgubili smo od Chelseaja u Ligi prvaka i sada moramo reagirati u prvenstvu na pravi način. Moramo zaboraviti utakmicu s Chelseajem i posvetiti se Realu. Znamo kakva ekipa je Real i kako igra, znamo što mogu napraviti protivniku čak i kad su u krizi kao sada. Svi tijekom sezone imamo bolje i lošije trenutke. Da bi se pobijedilo Real, potrebno je odigrati odličnu utakmicu, moramo ih napasti", najavio je Raketa zanimljivu utakmicu i otvoren gard. 

"Realu treba pobjeda, ali nama treba više. Svejedno je protiv koga igramo, mi želimo pobjedu. Naravno da je lijepo pobijediti Real, ali najbitnija su tri boda. Prvenstvo je jako komplicirano i želimo iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži", zaključio je bivši 'vatreni'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije