Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saudijci uvijek vrebaju

Španjolski mediji: Modrić krade vrijeme za odluku između Reala i 120 milijuna. Neizvjesna budućnost

Madrid: Real Madrid pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2:0, Modri?u poništen gol
Foto: EXPA/ Pressesports/ Benjamin Cremel
1/5
10.06.2023.
u 14:06

"Odlučit će nakon Lige nacija. Jasno je da će mu transfer Judea Bellinghama smanjiti minutažu u Realu", piše novinar Tomas Gonzalez-Martin. Premda su navode o odlaksu u Saudijsku Arabiju opovrgavali Fabrizio Romano i Real Madrid, a sam je Modrić izrazio želju da igra u prvoj momčadi još barem godinu dana

Ugovor Luke Modrića s Real Madridom istječe 30. lipnja. Mnogi tvrde da će ugovor biti potpisan. Iz samog Madrida rekli su kako Modrić ostaje tamo još barem godinu dana, no španjolski mediji svakih nekoliko tjedana pišu o velikim ponudama iz Saudijske Arabije, odlasku ili nedoumici u kojoj se nalazi kapetan hrvatske reprezentacije.

Sve je više medija koji govore od ponudi neimenovanog saudijskog kluba teškoj 120 milijuna eura. Novinar Tomas Gonzalez-Martin, govorio o zaradi od 60 milijuna godišnje. "Modrić je uzeo vremena da donese odluku. Odlučit će nakon Lige nacija. Jasno je da će mu transfer Judea Bellinghama smanjiti minutažu u Realu", kazao je pa dodao:

GALERIJA City i Inter odradili posljednje treninge prije velikog finala Lige prvaka

Madrid: Real Madrid pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2:0, Modri?u poništen gol
1/10

"Kod Saudijaca bi mogao igrati u momčadi s Karimom Benzemom, Sergiom Ramosom, ili Cristianom Ronaldom. Realu je rekao za ponudu iz Saudijske Arabije i Real čeka njegovu odluku."

O istoj temi pisao je i The Athletic. "Budućnost Luke Modrića u Realu je neizvjesna. Ponuda za nastavak suradnje je na stolu, ali konstantni interes iz Saudijske Arabije mogao bi promijeniti njegovo mišljenje", piše novinar Guillermo Rai.

VEZANI ČLANCI:

Fabrizio Romano je putem Twittera napisao upravo suprotno. Premda nije demantirao da ponuda postoji, tvrdi kako Modrić svakako ostaje u Realu te da nema namjeru prihvaćati ponude Saudijaca. "Prije nekoliko tjedana je dogovorio novi jednogodišnji ugovor. Ništa se nije promijenilo ni najavljenim dolaskom Judea Bellinghama u Real", napisao je Romano.

Sam je Modrić izrazio želju da ostane i igra za Kraljevski klub. Minutaža bi mu se mogla smanjiti dolaskom mladih igrača, no isto tako vjerojatno je da će klub željeti iskoristiti svoje veterane kako bi u igru uveli mladiće koji će u nadolazećim godinama biti baza momčadi. Iz Španjolske gotovo svakodnevno dolaze slabo pouzdane priče o "nemoralnim" milijunima i svakako je moguće (no nikako nužno) da su odraz pomutnje i/ili paranoje u španjolskom nogometu nakon odlaska zvijezda poput Karima Benzeme i Cristiana Ronalda.

VIDEO Livakovića žele Saudijci: Hrvatskog golmana nastojat će iz Europe odvesti milijunima eura?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije