Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI AS

Španjolska bez Torresa i Inieste protiv BiH?

Fernando Torres
AFP
12.10.2009.
u 16:53

Španjolska nogometna reprezentacija posljednji će susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, onaj na gostovanju kod Bosne i Hercegovine, odigrati znatno oslabljena.

Prema pisanju španjolskog dnevnika Asa, izbornik “furije” Vicente del Bosque, kao ni utakmicu ranije protiv Armenije, neće moći računati na usluge Daniela Güize, Davida Ville, Carlosa Marchene, Xavija, Carlesa Puyola i Cesca Fabregasa, a vrlo će vjerojatno izostati i Fernando Torres i Andres Iniesta.

Razloge mogućeg izostanka Liverpoolova napadača i Barcelonina veznjaka objasnio je liječnik španjolske reprezentacije Oscar Celada.

- Torres ima problema s aduktorom. Iako mu terapije pomažu, moramo biti oprezni s njim. Iniesta ima problema s bedrenim mišićem s kojim je imao problema već i ranije. I kod njegove ozljede treba biti oprezan - rekao je Celada.

Utakmica na Bilinom Polju između BiH i Španjolske u petoj kvalifikacijskoj skupini je bez ozbiljnog značaja. Europski su prvaci, pobijedili u svih devet dosadašnjih dvoboja skupivši maksimalnih 27 bodova, dok je BiH s 19 bodova zakaparila drugu poziciju koja vodi u dodatno razigravanje.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:37 13.10.2009.

pero reci slobodno iz zavisti ne srami se ,ali ja znam da im nece moci ni torres ni iniesta pomoc,pati pero bolje zasluzio nisi

GA
garincha
03:25 13.10.2009.

Varas se pero,mi bismo voljeli da se i Hrvatska kvalificirala pa de je sad,kad je na sceni raspad sistema,razgulimo,utrpali bismo vam 3 komada u sred Maksimira!P.S.Ovo vrijedi samo ako si ti zaista neki pero iz Hrvatske a ne hercegovac...

GA
garincha
05:05 13.10.2009.

Hercegovci se ne trebaju javljati jer oni vec imaju izbornika/selektora-zemljaka Ciru!Druze Ciro,svi ti se kunemooooooooooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije