Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA PIŠE

Španjolcima vatreni zadaju brige: 'Nije tu samo Modrić. To je momčad gladijatora i zvijezda'

Rotterdam: Hrvatski igrači u obilasku terena uoči početka utakmice Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.12.2023.
u 23:58

"Osim Modrića, tu su Brozović, Kramarić i Vida od senatora, ali i Joško Gvardiol, mladi superstar koji će biti kapetan kad Modrić ode", stoji u tekstu madridskoga lista

Hrvatska nogometna reprezentacija ždrijebom je svrstana u skupinu B Europskog prvenstva u Njemačkoj 2024. godine. Tijekom prve faze natjecanja suočit će s Italijom, Španjolskom i Albanijom. Nitko od sudionika skupine nije osobito sretan što je baš njih zadesila ta sudbina.

Taj je sentiment lako vidjeti u tekstu madridske Marce. U svome su tekstu ovu skupinu nazvali skupinom smrti. Dodaju kako će prva utakmica, ona protiv Hrvatske 15. lipnja, biti vrlo tvrd orah koji bi mogao bitno utjecati na ambicije Furije.

GALERIJA Hrvatska u teškoj skupini B. Vatreni u lipnju idu na Španjolce, Talijane i Albance

Rotterdam: Hrvatski igrači u obilasku terena uoči početka utakmice Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/8

"Hrvatska je Luka Modrić i još desetorica. Generacija koju predvodi igrač Real Madrida u Njemačkoj će imati svoje posljednje udisaje nakon što je na zadnja dva Svjetska prvenstva završila među četiri najbolje reprezentacije. Nije Hrvatska samo Modrić", navode Španjolci pa zaključuju:

VEZANI ČLANCI:

"Dalićeva momčad puna je gladijatora koji daju sve za svoje boje. Osim Modrića, tu su Brozović, Kramarić i Vida od senatora, ali i Joško Gvardiol, mladi superstar koji će biti kapetan kad Modrić ode."

VIDEO Modrićev suigrač: 'Najviše mi je on pomogao. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

Komentara 1

GE
generacija57
07:48 03.12.2023.

Dolazi vrijeme da saznamo istinu o vrijednosti reprezentacije i Daliću kao treneru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije