Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remek-djelo za 'stotku'

I španjolska legenda slavi Hrvata: Ne pamtimo da je Modrić ikad dobio ovakav kompliment!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.01.2020.
u 10:35

Titulu nogometnog izvanzemaljca, čovjeka izvan svake kategorije, dosad su dobijali samo rijetki

Luka Modrić proslavit će u rujnu 35. rođendan, ali najbolji je primjer da su godine samo broj. Hrvatski kapetan zabio je spektakularan gol u pobjedi Reala nad Valencijom s rezultatom 3:1 u polufinalu španjolskoga Superkupa (stoti u karijeri!), pa potaknuo brojne da mu se po tko zna koji put naklone.

Podsjetimo, Modrić je u 65. minuti ogleda zabio za 3:0 vanjskim dijelom kopačke u suprotan kut s otprilike deset metara iskosa, pa jutro dočekao kao istaknuti heroj na mnogim naslovnicama španjolskih medija.

Možda je i najljepši naslov napisao novinar Depora, koji je u izvještaju s utakmice svojim čitateljima kazao sljedeće: "Potvrđeno je, Luka Modrić je izvanzemaljac!"

I čuvena Maca naglasila je da je Lukina egzekucija bila baš brutalna, a oglasio se i Emilio Butragueño, jedna od ponajvećih legendi slavnog madridskoga kluba. 

– Lukin gol? Remek-djelo, čudo, kažem vam. Zabio ga je poput kakvog izrazito kreativnog napadača. Odigrao je maestralno, u to nema nikakve sumnje – kazao je Butragueño.

A ako netko nešto o zabijanju prekrasnih pogodaka zna, Butragueño zna. Za Real je tijekom karijere postigao 123 gola, mnogi su od tih pogodaka bili čista umjetnost, a suparnike nije štedio ni u dresu španjolske reprezentacije (26 golova). 

I doista, to što je Modrić u srijedu navečer zabio bilo je tehnički savršeno, a ujedno je bilo i svojevrsno ''beljenje'' nekadašnjem strategu Rafaelu Benitezu.

Naime, novinar Marce odlično se prisjetio da je Benitez Modriću branio da se tako izražava i da je pokušao spriječiti tu njegovu naviku da šutira vanjskim dijelom desne noge.


 

 

Ključne riječi

Komentara 5

AG
Agramer77777
12:11 09.01.2020.

Bravo Luka!

TV
tugomir.vidak
11:37 09.01.2020.

To je to iz vanzemaljci iz Hrvatske tako igraju nogomet

PR
prajdali100
19:05 09.01.2020.

Genijalan igrač !!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije