Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na utakmici

Nažalost, nije dobro: Dvogodišnja djevojčica patit će do kraja života zbog udarca lopticom

Ilustracija
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
09.01.2020.
u 09:44

Čelnici MLB lige nedavno su naložili svim klubovima da s početkom nove sezone još više podignu i razvuku zaštitne mreže

Dvogodišnja djevojčica koju je u svibnju bejzbolska loptica pogodila u glavu ostat će trajno oštećenog mozga i najvjerojatnije će do kraja života morati piti lijekove, priopćio je u srijedu obiteljski odvjetnik Richard Mithoff.

Nesretno je dijete od tada pretrpjelo nekoliko napadaja, a Mithoff je pojasnio da je prilikom frakture lubanje došlo do teškog oštećenja središnjeg dijela mozga budući da je udarac izazvao situaciju kao pri moždanom udaru.

Djevojčica također pati i od učestalih glavobolja, noćnih mora, a ima i trenutaka kada ne reagira potpuno na vanjske podražaje.

Podsjetimo, siroto je dijete tijekom četvrtog inninga dvoboja između Houston Astrosa i Chicago Cubsa nehotice pogodio igrač Cubsa Albert Almora Jr., koji se trenutačno slomio od šoka i tuge kada je vidio što se dogodilo

Almora je odmah kleknuo i gorko zaplakao te je bilo potrebno neko vrijeme da ga suigrači smire i nagovore da nastavi utakmicu. Ne čudi time više jer je i sam otac dvoje djece, a mediji su doznali i da održava kontakt s obitelji djevojčice.

Čelnici MLB lige nedavno su naložili svim klubovima da s početkom nove sezone još više podignu i razvuku zaštitne mreže kako se slična grozota više nikada ne bi ponovila. 

Ključne riječi

Komentara 2

PL
Plavakrava
18:30 09.01.2020.

Za oruzje ,voznju auta ,aviona ,broda ,ako zelis biti lovac , doktor itd ,trebas dozvolu i potrvdu psihijatra da si sposoban ,samo dijete moze imat svatko i bez uvijeta pa cak i gey osobe (i to jos tuđe dijete). Molitit cu za ovo dijete i za mir maloumnim roditeljima

NO
nordic
10:23 09.01.2020.

o Boze sacuvaj. katastrofa! jadni andjecic. 😭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije