Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PROLASKA

Španjolci opet očarani Modrićem, Ancelotti imao samo jednu riječ za Hrvata

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Real Madrid
GLEB GARANICH
25.11.2021.
u 10:27

- U ritmu Modrića i Kroosa - stoji na naslovnici španjolskog lista kratak i jasan opis ovoga susreta

Hrvat je bio u ulozi playmakera i brzim dodavanjima stvarao opasnost, napisala je Marca nakon što je  Luka Modrić odradio cijelu utakmicu za Real. i, očekivano, ponovno zaradio mnoge pohvale. Iako, ovaj puta u nešto ofenzivnijoj ulozi.

Real je u gostima pobijedio Šerif 3-0, čime se revanširao moldavskom klubu koji je ranije u sezoni šokantno slavio na Santiago Bernabeu 2-1. Strijelci su za slavlje Reala bili Alaba u 30., Kroos u 45. i Benzema u 55. minuti, dok je hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za goste.

- U ritmu Modrića i Kroosa - stoji na naslovnici španjolskog lista kratak i jasan opis ovoga susreta. 

 

- KroosModrić Casemiro su spektakularni - jasno je rekao trener Reala pa objasnio zašto su Benzema i Modrić igrali 90 minuta.

- Mendyja sam izvadio jer je imao žuti karton, a Carvajal i Rodrygo su se tek oporavili od ozljeda, dok je Alaba osjetio bolove. Benzemu, Viniciusa, Modrića i Kroosa nisam vadio iz igre jer su fizički svi dobro. Imaju dovoljno vremena za oporavak do Seville.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
Klokan
12:03 25.11.2021.

Dragi novinari, gledao sam tekmu. Zanima me što se dogodilo s Adamom Traoreom, onaj koji je doživio infarkt dok je igrao ovu tekmu. Niste ništa napisali o tome, jeli u redu? Jel još u bolnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije