Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Trener Genka respektira Dinamo, ali... 'Sve ovisi o nama, želimo proljeće u Europi'

Zagreb: Genk održao konferenciju za medije uoči utakmice Europa lige protiv Dinama
Matija Habljak/PIXSELL
24.11.2021.
u 21:10

- Kvalitetna smo momčad i moramo uzvratiti Dinamu. Mislim da to možemo. Igrat ćemo naš stil i svi vjerujemo u dobro naše izdanje.

Trener Genka John van den Brom hvali zagrebački Dinamo, ali vjeruje da njegova momčad može ostvariti pozitivan rezultat na maksimirskom stadionu.

Utakmica 5. kola skupine H Europske lige između Dinama i Genka se igra ovog četvrtka (18:45 sati), a bit će to izravna borba za drugo mjesto i plasman u šesnaestinu finala ovog natjecanja. Trenutačno Dinamo ima šest bodova, odnosno, dva više od Genka i tri više od bečkog Rapida.

- Naš je cilj svakako proći dalje ako je to ikako moguće. Naravno da cijenimo Dinamo, pogledali smo dovoljan broj njegovih utakmica, ali smo isto tako uvjereni da o nama ovisi kako će završiti dvoboj u Zagrebu - rekao je trener Genka Van den Brom.

Podsjetimo kako je prva utakmica ova dva kluba, u Belgiji, završila visokom pobjedom hrvatskog prvaka od 3:0, ali trener Genka je naznačio.

- Svim igračima je jasno zašto smo došli ovdje i što im je činiti na terenu. U prvom ogledu smo stvorili veliki broj prilika i tako moramo igrati i ovaj put protiv Dinama. Taj rezultat u prvom susretu je bio previsok. Mi imamo svoj cilj, želja nam je igrati proljeće u Europi.

Na kraju se Nizozemac Van den Brom osvrnuo na taktiku i način kako će se suprotstaviti Dinamu.

- Bilo bi problematično za igrače da napravimo nekakve velike promjene u odnosu na posljednje utakmice. To bi imalo utjecaja na njih bez obzira tko će se u četvrtak naći na travnjaku. Lošiji rezultati nas sigurno stavljaju pod pritisak, ali imamo široki kadar igrača i to će nam sigurno pomoći.

Vezni igrač Patrik Hrošovsky je prije dvoboja protiv hrvatskog prvaka izjavio:

- Stvorili smo puno prilika u tom prvom susretu protiv Dinama, ali su isključenje i jedanaesterac prelomili susret. Kvalitetna smo momčad i moramo uzvratiti Dinamu. Mislim da to možemo. Igrat ćemo naš stil i svi vjerujemo u dobro naše izdanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije