Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Španjolci Modrića vide kao zamjenu za Xavija i već bi ga htjeli na zimu

'Manchester United\'s English defender Rio Ferdinand (2nd R) and Tottenham Hotspurs\' Croatian midfielder Luka Modric (R) consult the assistant referee about Manchester United\'s second goal during th
'ADRIAN DENNIS'
08.11.2010.
u 10:20

U derbiju belgijske lige Anderlecht je kod kuće remizirao s Bruggeom (2:2), Villarreal je nadigrao Athletic Bilbao sa 4:1

Zanimljivu priču opet su zavrtjeli katalonski listovi Sport i El Mundo Deportivo. Po njima, Luka Modrić već bi u sljedećem prijelaznom roku mogao Tottenhamov dres zamijeniti Barceloninim.

Hrvatski reprezentativni veznjak već se neko vrijeme spominje u kontekstu novog Barcelonina igrača, odnosno zamjene za Xavija Hernandeza. Španjolski veznjak navodno ima kroničnih problema s ozljedom tetive. El Mundo Deportivo u nedjeljnom je broju čak objavio Modrićeve fotografije u Barceloninu dresu s brojem 14, koji je svojedobno nosio i Johan Cruyff.

Srđan Lakić odigrao je cijeli susret za Kaiserslautern na gostovanju kod Bayera u Leverkusenu. Lakićeva momčad izgubila je 1:3. Iz 11. kola njemačkog prvenstva svakako vrijedi izdvojiti uvjerljivu 6:0 pobjedu Stuttgarta nad Werderom. Cacau je zabio dvaput i promašio jedanaesterac. Neprecizan s bijele točke za Werder također je bio Frings.

Vodeća momčad u Njemačkoj, dortmundska Borussija, pobjedom je (4:0) nad Hannoverom povećala vodstvo ispred Mainza na četiri boda. Borussia sada ima 28 bodova, a drugoplasirani Mainz 24. Vedran Runje branio je cijeli susret za Lens u 2:0 pobjedi nad Montpellierom.

U derbiju belgijskog prvenstva Anderlecht je kod kuće remizirao s Club Bruggeom (2:2). Strijelci za Hajdukova protivnika u Europskoj ligi bili su Juhasz (44.) i Lukaku (45.), a za Dinamove suparnike Dalmat (6.) i Geraerts (22. minuta). Ivan Perišić zaradio je žuti karton. Raspoložen je bio i Villarreal, koji je 4:1 pobijedio Athletic Bilbao. Strijelci su bili Nilmar (39.) Cazorla (45.), Rossi (84.) i Vite (90.). Zenit je slavio 5:2 na gostovanju kod Sibira.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
15:29 08.11.2010.

Xavi više nije toliko nit mlad za veznog igrača u jednoj takvoj momčadi, a Iniesta je u prosjeku svakih pola godine ozlijeđen. Nije ovo uopće nikaj čudnog jer je priča oko Fabregasa (navodno oko transfera) završena !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije