Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO NAJBOLJI

Španjolci još jednom pokazali kolika nogometna veličina je Luka Modrić

La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis
JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.04.2021.
u 12:05

- Modrićev povratak dočekan je s olakšanjem. Desetka je ključna za Real zbog svoje spektakularne forme. Ako Hrvat nema loptu, Real pati...

Španjolska utrka za titulu i dalje se nastavlja. Nakon turbulentnog vikenda u kojem je jedino Barcelona osvojila sva tri boda ostaje za vidjeti što će se dalje događati. Tijekom prošlog tjedna, Luka Modrić zadobio je bol u leđima, ali ipak je bio spreman za utakmicu protiv Betisa u kojoj je Kraljevski klub uzeo samo bod.

Naš kapetan igrao je do 77. minute, a španjolski mediji hvale našeg igrača i poručuju da su bez lopte u njegovim nogama, slabi. Tako je najlakše objasniti jer imao je Real i dalje puno šansi, ali u sredini i oko Modrića nije bilo onih koji mu pomažu u svemu tome:

- Modrićev povratak dočekan je s olakšanjem. Desetka je ključna za Real zbog svoje spektakularne forme. Ako Hrvat nema loptu, Real pati. Upravo to se događalo u Modrićevom dijelu terena, gdje mu ovaj put nisu pomagali Kroos i Valverde, dva kapitalca Realove kreative - kratko i slikovito je opisala Marca. I kada su svi drugi loši, za Modrića nema kritika, već suprotno. Koliko god da je odličan igrač, vidi se nedostatak Kroosa, Valverdea i Ramosa.
Marca je imala samo riječi hvale za Luku, ali što mu to znači kada su sada manje šanse za osvajanjem La lige:

- Modrić je rastao kako je utakmica odmicala. Na kraju je upravo on Realu donio dominaciju. Igrao je dalje od gola nego inače, ali davao je veliki doprinos momčadi.

U svojoj 36 godini vuče Real konstantno, a pojavio se i podatak prema kojem ni jedan igrač Reala nema preko 50 utakmica u nogama ove sezone, uključujući i klub i reprezentaciju. Modrić je sam na vrhu s 51. utakmicom, a iza njega su Courtois (48), Varane (47), Asensio (43) i na kraju Kroos i Vinicius s 42 utakmice.

No ono što Modrić želi su trofeji, a za to će se boriti već u utakmici protiv Chelsea u polufinalu Lige prvaka, a što će dalje biti s Primerom ostaje nam za vidjeti. Atletico je i dalje prvi s 73 boda, nakon njih su Real i Barcelona s po 71 bod, ali Katalonci imaju utakmicu manje, a na 4. mjestu s 70 bodova nalazi se Sevilla.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
sisavac
12:30 26.04.2021.

spektakularna forma? što, zabio je 28 golova?! ne kužim... igra u klubu koji je maže i pažen od sudaca, igra protiv slabih ekipa, a za koji dan će englezi pokazati svima gdje je ovakvom realu mjesto. činjenice.. real nema ni jednog napadača u formi, čak ni 4-5 utakmica u nizu da je netko bio, igraju generalno loše, nepovezano, a pljeskati modriću jer je jedan od najboljih u takvom realu je dokaz pravog stanja i snage reala. jest, dobar je, al malo spustite dojam. nikakav veliku ugovor mu nije na vidiku, ne treba opet preko medija pumpati svoju prisutnost, dokazivati nekome da je živ. on je svoje dokazao, on je dio kreme koja se okitila naslovima prvaka španjolske, lige prvaka, superkupa, svjetskog klupskog prvaka, sa repkom viceprvak svijeta. takvih igrača nema puno, a on je jedan od njih. ja bih na njegovom mjestu već mučio mješalicu za beton blizu zadra, i uređivao si plažu. ljeto samo što nije počelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije