Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO POSRTANJE

Realu nije pomogao ni Modrić: Veliki kiks koji bi mogao skupo koštati!

reuters
24.04.2021.
u 23:18

Atletico Madrid je na vrhu sa 73 boda, dva manje ima Real Madrid uz utakmicu više.

Nogometaši Real Madrida propustili su veliku priliku bodovno se izjednačiti s vodećim Atleticom, jer su na stadionu Alfredo Di Stefano, gdje su ugostili Betis, odigrali utakmicu bez pobjednika i bez pogodaka.

Luka Modrić je igrao do 77. minute. Domaća momčad je imala premoć u svim segmentima, ali nisu imali dovoljno preciznosti. Betis je petu utakmicu zaredom odigrao neodlučeno.

Atletico Madrid je na vrhu sa 73 boda, dva manje ima Real Madrid uz utakmicu više. Tri boda manje od Reala i dvije utakmicu manje od "kraljevskog kluba" ima Barcelona koja će u nedjelju gostovati kod Villarreala. Atletico je gost u Bilbau kod Athletica.

Valencia i Alaves odigrali su utakmicu bez pobjednika koja je završila 1:1. Gosti su poveli u 84. minuti pogotkom Šveđanina Johna Guidettija, a bod Valenciji donio je Gaya u 89. minuti.

Valencia je s 36 bodova na 14. poziciji, a Alaves ima 31 bod i nalazi se na 16. mjestu i samo dva boda iznad zone ispadanja.

Nogometaši Valladolida osvojili su samo bod na domaćem terenu odigravši 1:1 protiv Cadiza te su ostali u zoni ispadanja. Valladolid je poveo u 14. minuti, a strijelac je bio Plano. No, u 64. minuti izjednačio je Cala.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Elche je s 1:0 svladao Levante, a pobjednički pogodak postigao je Boye (32).

Elche se tako izdigao na 16. poziciju, a Valladolid je ostao na 18. mjestu sa 29 bodova. Huesca je predzadnja s 27, a posljednji Eibar ima 23 boda.

Komentara 2

AL
alinavlado123
12:51 25.04.2021.

VAMOS BARCELONAAAAA

CO
coky
08:50 25.04.2021.

Kako nije sram Betisa da uzima ključne bodove galaktusima...Perez, ja ovo ne bi samo tako pustio, treba se žaliti xD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije