Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUŽNO

Šokirat ćete se kada doznate tko je zapravo čovjek koji prosi za hranu na ulici

Delonte West
Foto: Twitter
1/2
24.09.2020.
u 17:32

Nesretnom Westu dijagnosticiran je bipolarni poremećaj, odao se porocima, spiskao novac i život mu se sasvim raspao. Danas je beskućnik.

Za vrhunske sportaše često se kaže da se nakon 15-ak godina karijere mogu umiroviti i do kraja života ne raditi ništa uživajući u milijunima koje su zaradili. Tako je nekako krenula priča Delontea Westa (37), no na kraju je sve otišlo u krivom smjeru.

Ovaj bivši NBA košarkaš snimljen je u Dallasu kako doslovno prosi na ulici za hranu. Riječ je o čovjeku s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe, igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu gdje je bio suigrač LeBronu Jamesu. U karijeri je zaradio 16 milijuna dolara.

No, nesretnom Westu dijagnosticiran je bipolarni poremećaj, odao se porocima, spiskao novac i život mu se sasvim raspao. Danas je beskućnik. U siječnju je snimljen kako sudjeluje u uličnoj tučnjavi, a kada ga je jedan navijač pitao je li on bivša NBA zvijezda, West je odgovorio:

- Više nisam u tom životu.

TMZ Sports piše da bivši suigrači i treneri ovog košarkaša već mjesecima pokušavaju organizirati pomoć, no čini se da bi West za početak trebao pomoći sam sebi.

Na fotografiji je Delonte West iz 2012. godine dok je igrao za Dallas

Delonte West, then a shooting guard with the Dallas Mavericks, talks with the media following practice in Oklahoma City, Okla., Sunday, April 29, 2012. (Ron Jenkins/Fort Worth Star-Telegram/TNS) Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: RON JENKINS/Newscom/PIXSELL

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:48 24.09.2020.

Životni pad zbog ovisnosti i onda na kraju članka stoji ''Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje.''......bravo

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
00:30 25.09.2020.

Da pola igrača NBA-a uplati dnevnu zaradu mogu mu kupit kuću i avion

Avatar marsijaneri
marsijaneri
20:25 24.09.2020.

Imali smo "obiteljsko čpitanje novina" i evo smo sada svi, od najmlađeg do najstarijeg člana šokirani!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije