Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI REPREZENTATIVAC

Šokantna priča poznatog Hrvata: Psihopat me doveo do ruba smrti. Dobio sam srčanu bolest i depresiju

Zagreb: 14. kolo A-1 Muške lige za prvaka, KK Cibona - KK Zagreb
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
07.03.2024.
u 20:05

- Zgadila mi se i košarka i sve. Doveo me do depresije i do te srčane bolesti. Mogu ja njega pozdraviti, ali meni je ista vrijednost ovog stupa ovdje i njega. Najgora odluka u karijeri za mene bila je Barcelona.

Bivši NBA igrač i hrvatski reprezentativac Mario Kasun od košarke se oprostio sa samo 28 godina života. A u jednom gostovanju na podcastu je ispričao da velike 'zasluge' za to ima crnogorski trener Duško Ivanović. Sve je krenulo kada je stigao u Barcelonu. 

– Upoznao sam divne ljude, ali to je bila možda moja najgora košarkaška odluka. To me praktički dovelo do smrti i prestanka igranja košarke s 28 godina. Svi su mi govorili da je Duško Ivanović budala, psihopat i idiot. On je izvanredna osoba izvan terena, ali su mu rolete spuštene na terenu – rekao je jednom prilikom Kasun za Podcast Inkubator i dodao:

– Meni je Duško Ivanović rekao da nisam u formi i da svako jutro idem u brdo i trčim sat vremena prije treninga. Ja sam izgubio 12 kilograma u sedam, osam dana, prepolovio sam se. Na početku mi je govorio na našem, a poslije samo na španjolskom.7

Kasun kaže da ga je Ivanović tjerao da igra ozlijeđen. Naš se košarkaš srušio usred jedne utakmice.

– Iživljavao se nada mnom. Poslao me u drugu momčad, a onda se dogodilo to sa srcem. Vrhunska utakmica na Kanarima, ja nikad bolji, osjećam se super, a ovaj se dere, je*** sve po spisku. Dobio sam neki mali udarac u prsa i samo mi je pao mrak na oči i spavanje. Stavili su me na nosila i u bolnicu.

Kasun je morao biti budan dok su ga liječnici operirali.

– Tamo te ne uspavaju, nego ti umrtve tijelo. Moraš biti budan. Rutinska operacija, devet sati! Ja padam od umora, a on me šamara da ne zaspem.

VEZANI ČLANCI:

Ivanović ga je natjerao da se vrati samo tjedan dana nakon operacije.

– Oporavak je trajao sedam dana, Duško, koliko me volio, natjerao me da se vratim za tjedan dana. Sad kad razmislim, otjerao bih ga u tri p. m.

Kasun je na kraju zaključio:

– Zgadila mi se i košarka i sve. Doveo me do depresije i do te srčane bolesti. Mogu ja njega pozdraviti, ali meni je ista vrijednost ovog stupa ovdje i njega. Najgora odluka u karijeri za mene je bila Barcelona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije