Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILA I SNIMKA

Srbi bruje o košarkaškom skandalu u režiji Hrvata: 'Pa to je bila pljačka usred Beograda, neviđeno!'

Screenshot: Facebook
07.03.2024.
u 11:44

Utakmicu je sudila hrvatska sudačka trojka, a u posljednjem napadu Partizana dogodilo se nešto što srpski mediji opisuju kao "neviđenu pljačku Hrvata usred Beograda"

Ne posvećuje se baš dovoljno pažnje u hrvatskom medijskom prostoru ženskoj košarci. No, mali presedan u tom je smjeru utakmica zadnjeg kola Regionalne lige košarkašica između beogradskog Partizana i podgoričke Budćnosti. Da, nema tu hrvatskih predstavnika, ali su zato taj srpsko-crnogorski dvoboj sudili Hrvati.

Inače, utakmica je završila porazom domaćina, Budućnost je u napetoj završnici pobijedila sa 75:74 pa je tako Partizan ostao bez plasmana na završni turnir Regionalne WABA lige za košarkašice.

Utakmicu je dakle, sudila hrvatska sudačka trojka (Katić - Hartman - Holjevac), a u posljednjem napadu Partizana dogodilo se nešto što srpski mediji opisuju kao "neviđenu pljačku Hrvata usred Beograda".

Dvanaest sekundi prije kraja utakmice Partizan je imao napad za pobjedu, a hrvatski suci nisu dosudili "čisti prekršaj" nad domaćom košarkašicom Jovanom Boričić.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:35 07.03.2024.

Pa na neki način karma, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije