Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE NOVA ERA

Službeno: Dubai ulazi u regionalnu ligu s Hrvatima i Srbima. Potvrđeno je ono o čemu se dugo pričalo

Zagreb: U 23. kolu AdmiralBet ABA lige Crvena Zvezda Meridianbet uvjerljivo pobijedila Cibonu 59:83
Marko Prpic/PIXSELL
19.03.2024.
u 14:47

Kako prije tjedan dana na sastanku u zagrebačkom hotelu Zonar nije donesena odluka o prijmu Dubaija, iz Emirata je stigao uvjet da se o tome izjasne u roku od sedam dana

Klubovi regionalne košarkaške ABA lige donijeli su konačnu odluku. Dubai, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji još nije službeno ni osnovan, od sljedeće će sezone igrati u tom natjecanju. Potvrdila je to Skupština ABA lige koja je počela u podne.

Srpski Meridian Sport saznao je da je devet klubova glasalo za uvođenje Dubaija, dok je samo beogradski Partizan bio protiv. Na sastanku nije bilo predstavnika podgoričke Budućnosti.

Kako prije tjedan dana na sastanku u zagrebačkom hotelu Zonar nije donesena odluka o prijmu Dubaija, iz Emirata je stigao uvjet da se o tome izjasne u roku od sedam dana. Taj rok prošao je upravo danas pa je Dubai primljen u regionalnu košarkašku ligu.

Ostaje pitanje što će Euroliga napraviti po ovome pitanju. Prema nekim navodima, Dubai bi već sljedeće sezone mogao igrati i u Eurokupu, drugom po redu natjecanju iz sustava Eurolige. Očekuje se da će se nakon sezone u Eurokupu igrati u Euroligi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:11 19.03.2024.

Za novac se prodaje sve. I ponos i duša. I logika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije