Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veterani Rudeša

Složili mega momčad, u prijelaznom roku stigli Olić, Marić, Mikić, Šimić...

Ivica Olić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
20.09.2019.
u 09:59

Glavni konkurent Rudešu bit će Lokomotiva za koju igraju Jerko Leko koji je i najbolji strijelac lige, Mathias Chago, Jasmin Agić i Frane Čačić

Legende hrvatskog nogometa ponovno su se okupile i igraju jedni pored drugih i to u momčad veterana Rudeša. Iako su sada to ljudi s 30 pa i 40 plus godina na travnjaku se sasvim dobro snalaze.

Mega momčad Rudeš CIOS sastavljena je od Josipa Šimunića i Ognjena Vukojevića kojima su se sada u prijaznom roku, između ostalih, pridružili Ivica Olić, Silvio Marić, Mihael Mikić, Dario Šimić...

Veteranska liga počela je 2. rujna, a jesenski dio igra se do kraja listopada. Prvenstvo se nastavlja u ožujku.

Glavni konkurent Rudešu bit će Lokomotiva za koju igraju Jerko Leko koji je i najbolji strijelac lige, Mathias Chago, Jasmin Agić i Frane Čačić. Inače, Rudeš nakon tri kola ima dvije pobjede i remi.

>> Pogledajte kako je Dinamo stigao do pobjede protiv Atalante

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
11:40 20.09.2019.

Veterani Rudeša bi masakrirali Gziru United

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije