Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNA EMISIJA

LIVAAAAAKOVIĆ! Lom i suze u studiju Večernjeg: 'Da niste dobili, bilo bi pljuvanja. Zato sad idite i slavite'

05.12.2022.
u 18:56

Vidjelo se da to nije bila naša najbolja utakmica, znali smo svi da će biti teško, no svi su dali sve od sebe, na kraju je rezultat taj koji je analiza ovoga svega. Mi smo prošli, mi smo među osam reprezentacija na svijetu - kazao je Nino Bule

U studiju Večernjeg lista novinari Dea Redžić i Željko Janković te bivši nogometaš i nogometni trener Nino Bule komentirali su veliku pobjedu Hrvatske protiv Japana na Svjetskom prvenstvu u Kataru. U dramatičnoj završnici, Hrvatska je prošla u četvrtfinale svjetskog prvenstva. Nakon produžetaka, Hrvatska je pobijedila u penalima i to zahvaljujući čudesnim obranama Dominika Livakovića koji je 'skinuo' čak tri penala. 

 

- Pojedinac može riješiti utakmicu, on je riješio utakmicu, obranio je tri penala. Predviđao sam da će obraniti dva ili tri, obistinilo se. Vidjelo se da to nije bila naša najbolja utakmica, znali smo svi da će biti teško, no svi su dali sve od sebe, na kraju je rezultat taj koji je analiza ovoga svega. Mi smo prošli, mi smo među osam reprezentacija na svijetu - kazao je Nino Bule. 

- Ovo je arhiva već sada, proslavit će se ova pobjeda svugdje. Sljedeća utakmica je za četiri dana, najviše posla će imati fizioterapeuti. Tu više nema ni treninga, samo regeneracija i priprema za ono što dolazi. Bili smo favoriti u ovoj utakmici, pobijedili smo, to je ono najvažnije. Rasterećeno ulazimo u daljnji tijek natjecanja, sve što napravimo, opet će se pisati povijest. Da završimo u sljedećem kolu opet će biti veliki uspjeh hrvatske reprezentacije - kazao je Bule. 

- Ovo je već sada veliki uspjeh, s obzirom na Svjetsko prvenstvo u Rusiji nastavak našeg kontinuiteta i brendiranja hrvatskog nogometa - dodao je Janković. 

Bule dodaje kako imamo dobru reprezentaciju i dobre mlade igrače koji dolaze. 

- Meni ovo nije neko iznenađenje - kazao je. 

Je li ovo pravi Brozović? I ovo je dobra utakmica Dejana Lovrena... 

- Nitko nije sumnjao u Lovrena samo se polemiziralo trebaju li priliku dobiti mlađi igrači. Što se tiče Brozovića, on je igrač bez kojeg Hrvatska ne može igrati - kazao je Janković. 

- Što se tiče svih naših obrambenih igrača, mi imamo osam, devet, deset obrambenih igrača koji su na vrhunskom nivou, bilo tko da igra, nema tu straha - kazao je Bule. 

Komentirali su i pogodak Ivana Perišića. 

- Perišić je pokazao kako smo trebali igrati protiv Japana. Prvi put kad smo to napravili, završilo je golom. Nije lako to izvesti, ali treba probati - kazao je Bule.

1/76

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije