Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIMES

Slatka osveta Bavaraca u traumatičnoj noći Engleza

Ivica Olić
Reuters
31.03.2010.
u 11:21

Jedanaest godina čekao je Bayern priliku da se osveti za poraz na Nou Campu u finalu Lige prvaka 1999. Osveta nije mogla biti slađa. Pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade vodi Bavarce na Old Trafford s prednošću.

U razmaku od samo nekoliko sekundi Englezi su na Allianz Areni doživjeli dva velika šoka. Izgubili su Waynea Rooneyja, a fantastični Olić uzeo je loptu Evri i u maniri velikog strijelca pogodio za veliko slavlje Bayerna. Times piše kako sada barem u Unitedu znaju kako su se Nijemci osjećali prije 11 godina.

Britanski mediji tvrde da United više nije ni zaslužio. Napravili su istu grešku kao i Bayern u finalu na Nou Campu. Iako je Ferguson napravio neke izmjene, one su bile napravljene samo da uđu u zapisnik, oštar je Times u svojem pisanju o igračima koji su ušli u drugom dijelu.

Ipak, za razliku od Bayerna, Manchester ima priliku za popravak i to već u utorak na Old Traffordu, ali ova noć je podsjetnik da je nogomet krvav sport u kojem se za svaku pobjedu treba izboriti i pokazatelj kako se stvari vrlo brzo mogu promijeniti.

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:25 31.03.2010.

Kakav je sjajan igrač Ivica Olić, a kakve bi golove postizavao na World Cupu da igra recimo za one uspješnije poput reprezentacije Slovenije ili Srbije..

GA
gafe
12:27 31.03.2010.

VL se treba malo bolje informirat. Bayern je kad je pobjedio ligu prvaka u 2001 godine u cetrvfinalu Manchester United izbacio. Znaci davni dana su se vec osvetili

Avatar poljicanin
poljicanin
12:48 31.03.2010.

Janezu,dok smo mi velesila koja je imala malo nesrece,vi i vasa braca Srbi cete biti samo statisti.Pogotovo vi Slovenci nikada neceti biti medju prvih deset na svijetu,a mi cemo se vratiti u vrh vec na slijdecem Euru!!Inace,Olic je 100% Hrvat,pa ne vidim razloga zasto bi on igrao za nekoga drugoga,a on i recimo Modric vise vrijede nego vasa cijela reprezentacija.Koji bi vas reprezentativac uopce bio u nasih prvih 11??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije