Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIMES
Povratak na članak

Slatka osveta Bavaraca u traumatičnoj noći Engleza

Jedanaest godina čekao je Bayern priliku da se osveti za poraz na Nou Campu u finalu Lige prvaka 1999. Osveta nije mogla biti slađa. Pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade vodi Bavarce na Old Trafford s prednošću.

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:25 31.03.2010.

Kakav je sjajan igrač Ivica Olić, a kakve bi golove postizavao na World Cupu da igra recimo za one uspješnije poput reprezentacije Slovenije ili Srbije..

VL
GA
gafe
12:27 31.03.2010.

VL se treba malo bolje informirat. Bayern je kad je pobjedio ligu prvaka u 2001 godine u cetrvfinalu Manchester United izbacio. Znaci davni dana su se vec osvetili

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
12:48 31.03.2010.

Janezu,dok smo mi velesila koja je imala malo nesrece,vi i vasa braca Srbi cete biti samo statisti.Pogotovo vi Slovenci nikada neceti biti medju prvih deset na svijetu,a mi cemo se vratiti u vrh vec na slijdecem Euru!!Inace,Olic je 100% Hrvat,pa ne vidim razloga zasto bi on igrao za nekoga drugoga,a on i recimo Modric vise vrijede nego vasa cijela reprezentacija.Koji bi vas reprezentativac uopce bio u nasih prvih 11??

VL
LU
luena
12:52 31.03.2010.

Zauzvrat ce biti teze Bayernu...Ola si pocjepa guzu za njih,a kad je u repr.vuce se kao prebijena macka...Kako je rekao,igra za Bayern,a dali ce i dalje za repr.nezna,star je Koje logike...treba mu pet prilika da jednom uvali golcinu. Ehe Ola Ehe Ola nisko si se spustio.cesce sjedis ,moras se pokazat...mora bi ti i u rep.vise sjedit,nek drugi dobiju priliku...Ostario si Ola .. samo tebe ponavljam. :-)

VL
BO
bomba
13:17 31.03.2010.

Štajersko G***O Otišli ste jednom na SP i scenu napravili i cmizdrili tko je koga uvrijedio i tko je kome mater opsovao. I sad se sječam kad je Katanec ridao na pres konferenciji. Cijeli vam se svijet smijao pič***e.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.