Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

VIDEO Škotski navijači napadnuti u starom dijelu Mostara

Široki Brijeg
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.07.2017.
u 12:51

Skupina od desetak mladića bez ikakvih navijačkih obilježja kamenjem, bakljama i bocama napali su goste, navijače Aberdeena - rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić

Desetak huligana, za kojima traga policija napala je sinoć kamenjem, bocama i bakljama u starom dijelu grada Mostara skupinu navijača škotskog nogometnog prvoligaša Aberdeena od kojih su trojica zadobila tjelesne ozljede, potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

- Skupina od desetak mladića bez ikakvih navijačkih obilježja kamenjem, bakljama i bocama napali su goste, navijače Aberdeena u ugostiteljskom objektu Black Dodge Pub u starom dijelu grada u Onešćukovoj ulici - rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.


Aberdeen fans attacked in Mostar by videosansebastian

Marić je pojasnio kako su trojica navijača, državljana Velike Britanije, zatražila liječničku pomoć zbog posjekotina u predjelu glave, ekstremiteta i tijela.

Nakon napada, huligani su pobjegli s mjesta incidenta.

- Za nas su to huligani za kojima mi tragamo - naveo je Marić.

Navijači Aberdeena doputovali su u Mostar kako bi bodrili svoju momčad u uzvratnom susretu 2. pretkola Europske lige protiv momčadi Širokog Brijega na stadionu Pecara koji je na rasporedu od 20.45 sati.

Mediji u Mostaru objavili su i fotografije s društvenih mreža na kojima su ozljeđeni navijači Aberdeena, a za ovaj incident se optužuju navijači mostarskog Veleža.

Komentara 4

PS
PLETER S PLIVE
13:21 20.07.2017.

Federalni partneri su opet ugroženi od Hrvata. Odmah angažirati Stipu Mesića...

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
13:25 20.07.2017.

Lojavi balavci sa istoka, tko drugi?

KT
komen_tar
13:33 20.07.2017.

Nek je index objavio da su ih napali navijaci Zrinjskog, a Skoti misle da su ih napali navijaci Sirokog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije