Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sofija

VIDEO Navijači Levskog vatrometom pokušali omesti san hajdukovcima

Vatromet
Foto: Facebook
20.07.2017.
u 11:29

navijači Levskog su raketama zasuli hotel. Policija je brzo reagirala i udaljila ih od hotela

Hajdukovi igrači i stručni stožer imali su burnu noć u Sofiji uoči večerašnje uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige protiv Levskog (19 sati).

Naime, ispred hotela Hilton u kojem su odsjeli hajdukovci oko 2.40 sati okupila se skupina navijača Levskog te su vatrometom pokušali omesti san igračima. Raketama su zasuli hotel. Policija je brzo reagirala i navijače udaljila od hotela.

Komentara 2

VE
veckovinkovci
14:32 20.07.2017.

Mogu pucati koliko god hoce ali i mi veceras pucat cemo od srece i doceka Nasih deckiju u zracnu luku sa prolazom dalje Tudor ili Vlasic daju gol

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:23 20.07.2017.

pa oni vole kada sve gori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije