Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
De Biasijev nasljednik

Legendarni bivši igrač Reala i Chelseaja na klupi albanske reprezentacije

Christian Panucci
Foto: YouTube screenshot
20.07.2017.
u 00:30

Moj cilj je izboriti plasman na europsko prvenstvo 2020. godine, poručio je Panucci.

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Christian Panucci (44) izabran je za novog izbornika albanske reprezentacije. Panucci će na klupi albanske vrste naslijediti Giannija de Biasija koji je u lipnju ove godine podnio ostavku.

"Moj cilj je izboriti plasman na europsko prvenstvo 2020. godine," poručio je bivši igrač Milana, Intera, Rome, Chelsea i Real Madrida.

Ovaj sjajni branič je tijekom karijere osvojio 12 trofeja pri čemu dvije Lige prvaka s Milanom (1994) i Real Madridom (1998). U dresu talijanske reprezentacije sakupio je 57 nastupa i postigao četiri gola. 

Igračku karijeru je zaključio 2010. godine u Parmi, nakon čega je bio pomoćnik Fabiu Capellu u ruskoj reprezentaciji, a potom je vodio Livorno i Ternanu.

"Albanija ima odličnu ekipu, vjerujem kako nije nemoguće izboriti plasman na Euro. De Biasi je odradio sjajan posao, a mi ćemo pokušati podići kvalitetu na još veću razinu," kazao je Panucci.

Reprezentacija Albanije se trenutačno nalazi na trećem mjestu skupine G kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine sa devet bodova. Na prve dvije pozicije su Španjolska i Italija sa po 16 bodova.

"Do kraja kvalifikacija još su četiri kola, nakon čega se okrećemo kvalifikacijama za EP," dodao je talijanski stručnjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije