Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je to godine...

Sjećate li se ovog? Na današnji dan Zidane glavom udario Materazzija

\'Italy\'s Marco Materazzi falls on the pitch after being head-butted by France\'s Zinedine Zidane (R) during their World Cup 2006 final soccer match in Berlin July 9, 2006. FIFA RESTRICTION - NO MOBI
Reuters
09.07.2013.
u 14:03

- Sreli smo se na parkiralištu hotela u Milanu. Rekao sam mu da mi je iskreno žao zbog svega što se dogodilo

Na današnji dan prije sedam godina igralo se finale Svjetskog prvenstva u nogometu između Italije i Francuske. Talijani su pobijedili 5:3 nakon izvođenja jedanaesteraca i osvojili naslov, ali Zinedine Zidane i Marco Materazzi to su bacili u drugi plan.

Naime, Zidane je u 109. minuti utakmice glavom udario Talijana, a nakon susreta najviše se pričalo upravo o tom incidentu.

- Ono što mi je Matzerazzi rekao, a što me izbacilo iz takta bilo je sasvim osobne prirode, a odnosilo se na moju majku i sestru - rekao je tada Zidane.

Dvojica spomenutih igrača susrela su se sasvim slučajno četiri godine poslije i pomirila.

- Sreli smo se na parkiralištu hotela u Milanu. Rekao sam mu da mi je iskreno žao zbog svega što se dogodilo i da je za mene to stvar prošlosti. On mi je rekao da to ni za njega više nije problem, da ne brinem, a nakon toga smo se rukovali i zagrlili - rekao je Materazzi koji je otkrio i činjenicu da ga Zidane na početku tog razgovora uopće nije ni prepoznao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije