Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na današnji dan

Sjećate li se ove fotografije? Šime i vatreni dosanjali najveći san

Šime Vrsaljko
Foto: DPA/PIXSELL
1/9
11.07.2020.
u 12:10

Englezi, la pa pa, kući spavanje. Hrvati na postolju, draga nacijo veselite se - rekao je Šime Vrsaljko nakon te utakmice

Hrvatska nogometna reprezentacija je prije dvije godine na današnji dan igrala polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Nakon produžetaka vatreni su pobijedili Engleze s 2:1 i izazvali dosad neviđenu euforiju u Lijepoj Našoj i među Hrvatima u čitavom svijetu.

Gordi Albion je pao u 109. minuti pogotkom Marija Mandžukića.

Radosti i veselju na stadionu Lužniki nije bilo kraja, a posebno pamtimo Šimu Vrsaljka koji je u jednom trenutku legnuo na teren i glavu stavio na hrvatsku zastavu, zaklopio oči i dosanjao: 'Hrvatska je u finalu'!

Foto: DPA/PIXSELL

- Radni narode, idemo radni narode. Englezi, la pa pa, kući spavanje. Hrvati na postolju, draga nacijo veselite se. Englezići blijedi, treniranje, idu kući, ali praznih ruku. To je bilo šamaranje od prve do zadnje minute - rekao je Šime Vrsaljko nakon te utakmice.

>> Pogledajte kakav je doček priređen Šimi Vrsaljku

Ključne riječi

Komentara 7

PU
Pukovnik
13:29 11.07.2020.

Ide sve polako u smjeru kako treba. Hrvatska kroz uspjeh gradi ugled u inozemstvu a doma stabilizira političku situaciju. Sabor sad reprezentira večinu naroda koji je umjeren i konzerativan tkzv. desni centar. Radikalni i komunisti idu u rotoparnicu povijesti. Hoće to polako ...

NM
nemirno more
13:43 11.07.2020.

takva emocija se rijetko viđa i osjeti...slika govori više od stotinu riječi...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:04 11.07.2020.

Najbolja utakmica na kojoj sam ikada bio, nesto u rangu kao kad smo sprašili partizana s 5 komada na Maksimiru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije