Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. KOLO HNL-A

Sjajni Erceg za Istru ušao s klupe i potopio Goricu u gostima

Gorica i Istra sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Zeljko Hladika/PIXSELL
26.08.2022.
u 22:01

Drugom pobjedom u sezoni Istra je skočila na četvrto mjesto, dok je momčad Samira Toplaka upisala drugi uzastopni poraz i sada je sa samo pet bodova tek osma ekipa domaćeg prvenstva.

Nogometaši Istre 1961 iznenadili su Goricu na gostovanju u Velikoj Gorici i slavili 0:2 u prvom susretu 7. kola SuperSport HNL-a.

Jedini strijelac na susretu bio je Ante Erceg koji je ušao s klupe u 66. minuti susreta. U 82. minuti je iskoristio dobru polukontru i na drugoj stativi dočekao ubačaj te zakucao loptu u Banićev gol, a drugi pogodak zabio je iz slobodnog udarca u četvrtoj minuti sučeve nadoknade.

Zabio je Erceg i u 73. minuti, ali nakon intervencije VAR-a označeno je zaleđe i gol je poništen. Kada se bolje pogleda ponovljena snimka vidljivo je stvarno minimalno zaleđe pa je gol opravdano poništen.

Drugom pobjedom u sezoni Istra je skočila na četvrto mjesto, dok je momčad Samira Toplaka upisala drugi uzastopni poraz i sada je sa samo pet bodova tek osma ekipa domaćeg prvenstva.

U subotu su na rasporedu nove dvije utakmice 7. kola. Od 18.55 sati Lokomotiva će u Zagrebu ugostiti koprivnički Slaven Belupo, a od 21.05 sati Rijeka će biti domaćin Varaždinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije