Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENO SINOVČIĆ

Sinovčić: Petorka se ponaša poput petoligaša

09.12.2008.
u 19:35

Glavni čovjek NK Zadra Reno Sinovčić podržao je saveznika Igora Štimca te oštro napao čelnike petorice prvoligaša kazavši da se ponašaju na razini petoligaša.

- Ti ljudi ne misle svojom glavom, već po mišljenje idu u Dinamo. Podsjetio bih da su u Maksimiru pročišćavali ugovor Udruge prvoligaša s HTV-om za emisiju “Volim nogomet” prije nego što je potpisan. Apsurdno je da budete protiv nečega što ste sami stvarali. Umjesto da prijedloge iznesu na sjednici Udruženja, oni se sastaju po krčmama i nelegalno istupaju - naglasio je Reno Sinovčić te prozvao čelnike pet klubova što nemaju strpljenja pričekati da se utvrdi kolika će biti zarada od TV prava i prihod od marketinga.

Dodao je da, prema pokazateljima, Udruženje prvoligaša očekuje zaradu 30-40 posto višu nego lani.

Cijeli je slućaj prokomentirao i Igor Štimac. Nije Štimac djelovao nimalo uzbuđen zbog istupa pet prvoligaša. Predsjedniku Udruženja smeta jedna stvar.

- Spominje se raspodjela novca, a zna se da će se bilanca raditi na kraju sezone. Imam osjećaj da neki krivo informiraju svoje u klubovima - rekao je Štimac.

Jasno je Štimcu da iza svega stoji Dinamo, odnosno Zdravko Mamić. Štimac tvrdi da ima pouzdane informacije o tomu.

- Mamić ne smije istupati u javnosti, ali ima dovoljno onih koji ne razmišljaju svojom glavom, pa mu je lako - kazao je Štimac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije