Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELJKO RAŽNATOVIĆ

Sin Arkana i Cece nokautirao protivnika, mediji ga žestoko napali: 'Farsa i cirkus'

Veljko Ražnatović
Foto: Instagram/Veljko Ražnatović
1/4
17.02.2024.
u 11:35

Svladao je poljskog boksača Piotra Budziszewskog i to nokautom u trećoj rundi. Protivnika je srušio jednim udarcem. No, pojavili su se komentari da je meč namješten, a o tome pišu i BiH mediji.

Sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Veljko Ražnatović (27), prije nekoliko godina posvetio se boksačkoj karijeri, a sinoć je u Banjoj Luci došao do još jedne pobjede. No, postao je predmetom ismijavanja dijela medija zbog načina na koji je to učinio.

Svladao je poljskog boksača Piotra Budziszewskog i to nokautom u trećoj rundi. Protivnika je srušio jednim udarcem. No, pojavili su se komentari da je meč namješten, a o tome pišu i BiH mediji.

"Farsa i cirkus. Mama sredila novu pobjedu", piše Raport u tekstu o pobjedi sina folk pjevačice Cece Ražnatović. "Počelo je žestoko ismijavanje!", navodi SportSport o načinu na koji je Ražnatović došao do pobjede. Snimku nokauta pogledajte OVDJE.

- Smatram da sam dominirao od prvog zvuka gonga i da protivnik nije imao ni promila šanse. Uvijek idem na pobjedu, ali u Banjoj Luci uvijek imam poseban motiv i pred ovom fenomenalnom publikom poraz nije opcija. Bio je ovo pravi spektakl i dat ću sve od sebe da opet boksam u Banjoj Luci - rekao je Ražnatović koji je slavio u prepunoj dvorani Obilićevo u Banjoj Luci. Došao ga je pogledati i dao mu podršku gradonačelnik Draško Stanivuković.

Komentara 5

V0
Vlaskoulicanec4.0
12:18 17.02.2024.

To nikoga niti u pašaluku ne zanima a vi nas time futrate. Dajte sada još jednu fotoreportažu, pa video, pa Back Stage, pa kaj je jeo i pio, pa kako ga "keva ljubi", ... Naprosto odvratno!

AF
Afera95
12:51 17.02.2024.

Ponose se na ratnog zločinca i kriminalca. 0 kulture i lažna elita. Nije im mjesto u javnosti.

Avatar votum
votum
12:06 17.02.2024.

Čemu je ovo vijest ovdje? Srpče i poljak se boksali, a vl svršava po redakciji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije