Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA VRHU

Britanac drži Hrgovića na nišanu: 'On je broj jedan. To je borba koju želim. Potpiši ugovor!'

Hrgović pobjeda
Foto: Mark Robinson/Matchroom Boxing
1/7
16.02.2024.
u 21:53

"Želim Hrgovića odmah i nadam se da Frank može realizirati da se ta borba dogodi. On je dobar borac i veliko ime, a to je ono što mi treba", rekao je Daniel Dubois

Britanski boksač Daniel Dubois u kolovozu prošle godine izazvao je prvaka teške kategorije i nositelja pet pojaseva Oleksandera Usika. Propustio je svoju priliku kada je sudac zaustavio borbu u devetoj rundi i dao Ukrajincu pobjedu tehničkim nokautom. Sada je pred njim dugačak put skupljanja pobjeda nad velikim imenima teške kategorije. Put koji ga vodi ravno prema Filipu Hrgoviću.

Hrgović je protiv Demseya McKeana osvojio titulu izvanrednog prvaka teške kategorije prema IBF-u i obaveznog izazivača Usika. Nakon toga je imao još jedan meč, onaj protiv Marka Morija, koji se nije pokazao ravnopravnim protivnikom. Hrgović tako i dalje traži svoj prvi uistinu veliki meč, a od početka veljače našao se na nišanu Duboisa.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Hrgović pobjeda
1/16

"Hrgović je protivnik kojeg sljedećeg želim, to je borba koju želim i nadam se da Frank (Warren) može upotrijebiti malo svoje magije i organizirati to. Želim ići naprijed i trebam se boriti protiv najboljih. On ima ono što tražim, on je trenutno broj jedan. Sto posto ću ga svladati", rekao je Britanac za YouTube kanal Queensberry Promotionsa.

Ponovio je to i u razgovoru za Seconds Out. "Želim Hrgovića odmah i nadam se da Frank može realizirati da se ta borba dogodi. On je dobar borac i veliko ime, a to je ono što mi treba. Trebam opasne i visoko rangirane protivnike. Tako ponovno mogu ušutkati sve koji sumnjaju u mene", kazao je Dubois.

VEZANI ČLANCI:

"To je sljedeća borba koju želim, Frank i Saudijci moraju posegnuti u džepove i učiniti da se ta borba dogodi. Hrgoviću, potpiši ugovor, idemo", prozvao ga je u razgovoru za Boxing News.

Najizgledniji datum za borbu Hrgovića i Duboisa, ukoliko do nje dođe, jest priredba 8. ožujka koju predvodi glavna borba između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua. Hrgović ima opcije. Ponuđeni su mu Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel i Jared Anderson. Još uvijek ništa nije dogovoreno.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije