Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON GODINU DANA

Službeno je: Alen Babić se vraća! The Savage se bori na Uskrs, čeka ga neugodan suparnik

Alen Babić
Sandra Šimunović/Pixsell
14.02.2024.
u 16:37

Nije ga u ringu bilo od poraza u borbi za svjetsku titulu, ali sada je spreman za novi uzlet

Alen Babić ima novi meč! Sada je službeno, jedan od naših najboljih boksača doznao je ime protivnika s kojim će se 31. ožujka boriti u londonskoj O2 Areni. Bit će to domaći boksač Steven Robinson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOXXER (@boxxer)

Babić nije boksao od travnja 2023. kada je u poljskom Rzeszowu izgubio od tamošnjeg boksača Lukasza Rozanskog. Bila je to borba za naslov u Bridger kategoriji po federaciji WBC. No, sada se vraća u ring protiv suparnika koji u dosadašnjoj karijeri ima omjer od 6-2 uz četiri pobjede nokautom.

Robinson je svoju zadnju borbu također izgubio, bilo je to 15. srpnja 2023. kada ga je pobijedio Franklin Ignatius. Robinson ima 33 godine, a oba svoja dosadašnja poraza primio je nakon odluke sudaca.

Borba će se održati 31. ožujka, na Uskrs u O2 Areni, pod okriljem priredbe nazvane "Bad Blood".

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
23:27 14.02.2024.

Samo da ne posti jer će crkvu okrivit 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije