Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija na okuipu

Andrej Kramarić na okupljanju: Golovi u Leicesteru dali su mi samopouzdanje

Andrej Kramarić
Goran Stanzl/PIXSELL
03.06.2015.
u 11:10

- Žao nam je što će biti prazne tribine, ali veselim se što ću se sresti s dečkima, uvijek se veselim dolasku u domovinu. Utakmica protiv Italije bit će zanimljiva, ali idemo prije toga odraditi Gibraltar

Hrvatski reprezentativci okupili su se danas u hotelu As u kojem će ostati do subote kada putuju u Varaždin na prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara. Raspoloženje je odlično, igrači su jedva dočekali da se ponovno okupe, a odmah su zauzeli stolove za stolni tenis koji im je jedan od najdražih hobija.

Među reprezentativcima je i Andrej Kramarić, igrač Leicestera.

- Nadam se da sam se napokon privikao Engleskoj, veselim se zbog tri gola koja sam zabio, znače mi puno za samopouzdanje. Nije to isto kao igrati u Rijeci, tamo su puni stadioni, ludi navijači..., rekao je Kramarić za Goal.com.

Šime Vrsaljko dobro poznaje talijanske igrače, ipak već neko vrijeme igra u Italiji, a njegove informacije mogle bi dobro poslužiti izborniku Kovaču uoči susreta protiv njih koji se igra 12. svibnja na praznom Poljudu.

- Žao nam je što će biti prazne tribine, ali veselim se što ću se sresti s dečkima, uvijek se veselim dolasku u domovinu. Utakmica protiv Italije bit će zanimljiva, ali idemo prije toga odraditi Gibraltar, rekao je Vrsaljko.

>>Kovač okuplja reprezentaciju, igrači dijele ulaznice po Zagrebu

Komentara 6

KA
kajinx
15:46 03.06.2015.

Obitelj Kramarić: Jedan od vas treba otići u Englesku živjeti sa Andrejom. Jako važno!

DI
diskasting
11:44 03.06.2015.

krama samo ga ti strpaj i nema nikih problema, a znam da možeš treuntačno si naš najbolji napadač ajmo andrej samo naprijed!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:27 03.06.2015.

nabijte zanate i sve bu bilo ok!hrvatska iznad svih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije