Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stopama Karlovčana

Šibenčani nastavljaju s treninzima, ali neće igrati protiv Hajduka!

nk šibenik
Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.11.2011.
u 14:33

Nogometaši Šibenika održali su konferenciju za medije na kojoj su još jednom upozorili u kakvom se teškom stanju nalaze.

Čini se da nogometaši Karlovca neće biti osamljeni u svojem bojkotu utakmica zbog neizdrživog stanja, odnosno višemjesečne agonije zbog neprimanja plaće.

Nogometaši Šibenika odlučili su poći njihovim stopama, što su i najavili na konferenciji za medije koja je održana u klupskim prostorijama.

– Nastavljamo s treninzima, ali nećemo u subotu igrati utakmicu s Hajdukom! – poručili su igrači upravi prvoligaša sa Šubićevca.

Uskoro opširnije...

Ključne riječi

Komentara 22

BE
bepe_
14:47 22.11.2011.

Ne bi Rijeka i Hajduk drugačije do bodova da nije Karlovca i Šibenika :) Samo bi volio da ovako netko uradi Zadru pa da moj Zadar dobije tri punta:) Forza Zadar!!!

VI
vidimškoj
14:50 22.11.2011.

evo napokon tri boda i mojim bilima. \"\"\"A ko će bit strelci\"\"\"\"\"??????

MI
Mikeš09
14:41 22.11.2011.

Eto i Hajduku malo zraka ...smiješi mu se pobjeda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije