Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Klub s Kandtride zadržao je mladog playmakera i ove zime

Sharbini: Nisam razočaran ostankom na Kantridi

05.02.2009.
u 16:47

Rijekinu kapetanu Anasu Sharbiniju ove zime mnogi su predviđali preseljenje u neki veći klub od Rijeke. Zanimanja je bilo, a najzvučnije ime bio je škotski prvoligaš Celtic. No, sve je ostalo na priči. Na Kantridi bi Sharbinija prodali samo za jako dobru cijenu, jer zna se koliko on Rijeci vrijedi, pogotovu zbog proljetnih ambicija vezanih uz ulazak u Kup Uefe.

- Nisam razočaran ostankom, za odlazak uvijek ima vremena. Svaki igrač sanja o odlasku u veći klub, ne bježim od toga, ali to uvijek mogu učiniti. Mlad sam i vjerujem da će mi kad-tad ponuditi transfer, ne opterećujem se time. Najvažnije mi je da se dobro pripremim i na proljeće dobro igram - kaže Anas Sharbini, koji je do subote s momčadi na pripremama u Rovinju.

Kapetan je zajedno sa suigračima imao i sastanak s direktorom Marijem Rubešom. Razgovaralo se o dugovanjima, igrači nisu dobili plaće za prosinac i siječanj, tu su još i premije, nekima je klub dužan i rate iz prijašnjih mjeseci.

- Digla se velika buka. Bilo je i gorih situacija, nisu ta dugovanja toliko velika. Razgovarali smo s direktorom, najavio je da će nam ubrzo biti isplaćen dio dugovanja - kaže Rijekin kapetan.

No, teško je uklopiti dugovanja u priču o europskim ambicijama, a kada se tome doda i nasušno potreban zadnji vezni igrač, kojega trener Rubčić nije dobio, jasno je da će na proljeće biti teško.

- Mislim da možemo do Kupa Uefe, neovisno o svemu. Dinamo i Hajduk su bolji, ali Šibenik, Slaven Belupo i Rijeka imaju podjednake šanse. Vidjet ćemo tko će imati više sreće. Kvalitetni smo, vjerujemo u sebe, svi igrači bit će spremni. Rezultati pripremnih utakmica ne trebaju nikoga zabrinjavati, jer smo umorni od napornih treninga. Pokazat ćemo se u igri protiv reprezentacije BiH iduće srijede - zaključio je Anas Sharbini.

Rijeka sutra (15 sati) u Rovinjskom Selu igra s mađarskim prvoligašem Paksi SE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije