Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

PAOK priredio senzaciju izbacivši velikana, Dinamo izbacio Alkmaar

Champions League - Third Qualifying Round - PAOK v Benfica
ALEXANDROS AVRAMIDIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.09.2020.
u 22:18

Gent je na domaćem terenu s 2:1 izbacio bečki Rapid

PAOK je u trećem pretkolu napravio ogromnu senzaciju izbacivši portugalsku Benficu, inače momčad sa sedam finala Lige prvaka i tri finala Europske lige, velikog favorita ovog susreta. Grci su na svojem terenu slavili protiv momčadi s Luza rezultatom 2:1.

Za Grke su poentirali Giannoulis i Živković, dok je za Benficu precizan bio Rafa Silva.

U preostalim susretima kijevski Dinamo je s 2:0 izbacio nizozemski AZ Alkmaar, dok je Gent na domaćem terenu s 2:1 izbacio bečki Rapid koji je, podsjetimo, u pretkolu ranije izbacio zagrebačku Lokomotivu.

Podsjetimo, Dinamo u srijedu 15. rujna (19 sati) igra ogled trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ferencvaroša, a prođe li Mađare, u play-offu će ići na boljeg iz susreta azerbajdžanskog Qarabaga i norveškog Moldea. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije