Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE GLEDATI?

HRT opet ne prenosi utakmice Dinama, Rijeke i Hajduka u Europi, ali prenosi ih...

Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo susreli se u 4. kolu Prve HNL
Milan Sabic/PIXSELL
15.09.2020.
u 19:20

Važno je naglasiti da se zbog vrlo kratkog perioda za odigravanje utakmica ovi okršaji igraju samo jednom

Nakon nekoliko tjedana pauze, što zbog reprezentativnih obveza, što zbog ligaških obveza, vraćaju nam se i kvalifikacije za europska natjecanja. Dok Rijeka i Lokomotiva još uvijek čekaju na svoje utakmice i nove protivnike, Dinamo, Hajduk i Osijek kreću sa svojim utakmicama trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka, odnosno drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu. 

Važno je naglasiti da se zbog vrlo kratkog perioda za odigravanje utakmica ovi okršaji igraju samo jednom.

Dinamo će u srijedu 16. rujna od 19 sati gostovati na Groupama Areni protiv Ferencvaroša koji je znatno bolji od lanjskih okršaja koji završili s ukupnih 5:1 za modre, a utakmicu će prenositi ArenaSport 1. 

Dan kasnije svoje će utakmice, dakle, u četvrtak, igrati Hajduk i Osijek. Splićani gostuju u Makedoniji kod slabašne Renove te se nadaju da se neće ponoviti debakl protiv malteške Gzire. Utakmica počinje u 15:30, također na ArenaSport 1 kanalu. 

Isti program prenosit će i ogled na Gradskom vrtu u kojem će od 20 sati i 45 minuta Osijek ugostiti Basel, izrazitog favorita te drugu najjaču momčad drugog pretkola Europske lige prema koeficijentu.
 

Ključne riječi

Komentara 15

MA
matkopeic
19:57 15.09.2020.

Dakle, prava sramota. Plaćamo namet za program kojim ne mozemo upravljati. Gdje je tu točno javni interes,....znaci ako smo prisiljeni plaćati pretplatu , želimo za taj novac imati utjecaj na prigram. Na HTVu nema Vatrenih-repka, nema Dinama-državni prvak, zar toto nije javni interes. Zato molim naše sabornike u Hrvatskom saboru da pokrenu inicijativu da se ozakone mehanizmi da platise HTV pristojbe imaju direktan utjecaj na sadržaj programa.

Avatar Damating
Damating
19:59 15.09.2020.

Sport na HRT je na niskim granama. Pretplatu uredno ubiru. Kao dio paketa u kabelskim je besmislen, a plaća ga se i tako. I onda još 3 mjeseca ništa ne rade, nego repriziraju i uredno naplaćuju. A onda i kadad počne program, opet nemaju ni jednu top seriju, film, utakmicu, dokumentarac, ali uredno naplaćuju. ..... potjerat to na tržište!

BE
bezvrijedanyugodinar
19:58 15.09.2020.

Politika nije dala da HRT ima sportski kanal po prići Ivice Blažićkog, sada imamo što imamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije